توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

ساخت‌وسازهای غیرمجاز خلازیر تخریب می‌شود

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: شهرداری مکلف است با همکاری مراجع قضایی، انتظامی و دیگر دستگاه‌های مسئول نسبت به رفع تجاوز و تخریب احداثات غیرقانونی و ناایمن اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، غلامعباس ترکی در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر ساخت و سازهای غیر مجاز، ناایمن، بی‌رویه و تجاوز به حریم منابع طبیعی و اراضی ملی در محدوده شهرداری منطقه ۱۹ تهران علی الخصوص محدوده خلازیر، به صورت سرزده و فوق العاده از منطقه مذکور بازدید و در جریان ساخت وسازهای غیرقانونی و تخلفات و تعدی‌های صورت گرفته قرار گرفت.

وی در خصوص این بازدید و اقدامات صورت گرفته پس از مشاهدات میدانی اظهار کرد: حسب گزارش شهرداری منطقه ۱۹ و فرماندهی یگان ویژه حفاظت شهرداری مبنی بر ساخت و سازهای غیرقانونی و ناایمن و ایجاد واحد‌های مسکونی و تجاری متعدد در اراضی ملی به تعداد زیاد در منطقه خلازیر، به صورت سرزده در مکان های مورد گزارش حضور یافته و نسبت به ساخت وسازهای صورت گرفته که تماما بدون مجوز و بدون رعایت هیچ گونه الزامات قانونی به صورت گسترده صورت گرفته بود بررسی و تحقیقات میدانی صورت گرفت.

ترکی گفت: حسب مشاهدات امروز، اطمینان حاصل شد که عده ای سودجو و منفعت طلب به صورت گسترده حتی در ایام تعطیل و شبانه در حال ساخت و سازهای غیرقانونی در اراضی منطقه مذکور هستند که هیچگونه مالکیتی بر اراضی نداشته و بدون کسب حتی یک مجوز اولیه در حال ایجاد واحد‌های تجاری و مسکونی در سطح وسیع هستند.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور ادامه داد: لذا پس از مشاهدات میدانی، بلافاصله برخورد قاطع و جدی در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت و حسب دستور دادستان کل کشور مبنی‌ بر احقاق حقوق عامه و برخورد با متصرفان، رفع تصرف از اراضی ملی به زودی زود انجام خواهد شد.

وی گفت: در این راستا به صورت عاجل هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی و انتظامی بعمل آمده و دستورات قضایی لازم نیز صادر شده و انشالله به زودی شاهد تخریب تمامی این تصرفات غیرقانونی و اعاده به وضع سابق خواهیم بود.

ترکی گفت: دستگاه قضایی در احقاق حقوق عامه و صیانت از حق مردم با هیچ احدی مماشات نکرده و به صورت قاطعانه نسبت به اجرای قانون اهتمام خواهد داشت.

معاون دادستان کل کشور افزود: جلوگیری فوری از احداثات ناایمن، غیرمجاز و رفع تجاوز از اراضی ملی محدوده خلازیر تهران ضروری است و حتما اقدامات لازم بعمل خواهد آمد.

ترکی تاکید کرد: شهرداری مکلف است با همکاری مراجع قضایی و انتظامی و دیگر دستگاه های مسئول نسبت به رفع تجاوز و تخریب احداثات غیرقانونی و ناایمن اقدام کند.

وی گفت: مدیریت شهری و دستگاه‌های مسئول اجازه ندهند عده ای سودجو با ساخت و سازهای غیرقانونی گسترده و شبانه به حقوق عامه تجاوز کنند./ فارس

ارسال نظر