جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران: برخی بیمارستان‌های شهر تهران ناایمن هستند

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران: برخی بیمارستان‌های شهر تهران ناایمن هستند عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: دولت عدالت را در احداث بیمارستان‌ها در شهر تهران رعایت کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس اعلام دفتر این عضو شورای شهر تهران، سوده نجفی در همایش بررسی راهکار‌های بهبود تعامل مدیریت شهری، حوزه ایمنی و آتش نشانی با بیمارستان‌های شهر تهران با گرامیداشت هفته وحدت اظهار داشت: آنچه که امروز سبب شد تا در خدمت شما عزیزان باشیم ارتباط و تعامل مدیریت شهری با جامعه سلامت به ویژه بیمارستان‌ها می‌باشد. مدیریت شهری از ابتدا تاکنون بر اساس مسئولیت اجتماعی خود گام‌هایی در حوزه سلامت برداشته است که خانه‌های سلامت و درمانگاه‌های شهرداری نمونه‌ای از این اقدامات می‌باشد؛ لذا بحث سلامت در مدیریت شهری موضوعی می‌باشد که همواره به آن توجه شده است که این امر در مقاطع مختلف زمانی فراز و فرود‌هایی داشته است.

وی ادامه داد: یکی از بارزترین اقدامات شهرداری تهران در حوزه سلامت را در ایام شیوع ویروس کرونا شاهد بودیم که بسیاری از مراکز متعلق به شهرداری در حال ارائه خدمت به شهروندان همچون مراکز درمانی و بیمارستانی بودند. مدیریت شهری در حد توان تلاش کرده است تا کمبود حوزه سلامت شهر تهران را پوشش دهد.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران افزود: همانطور که می‌دانید شهر تهران از نظر سرانه سلامت نسبت به برخی از شهر‌های کشور دارای کمبود می‌باشد؛ و این سرانه با توجه به جمعیت شهر تهران مطلوب نیست و باید دولت و مجلس نسبت به افزایش سرانه سلامت شهر تهران اقدامات و توجه ویژه‌ای داشته باشد. متاسفانه ما امروز شاهد آن هستیم که در برخی از مناطق شهر تهران مثل منطقه ۱۹ بیمارستانی وجود ندارد، اما برخی از مناطق مرکزی تهران مثل منطقه ۶ دارای بیمارستان‌های متعددی می‌باشند که این امر نشان دهنده عدم رعایت عدالت می‌باشد. انتظار ما از وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی نظام سلامت کشور توجه به سرانه سلامت و عدالت نسبت به بیمارستان‌های شهر تهران می‌باشد و این پذیرفتنی نیست که در منطقه‌ای ما شاهد بیش از ۳۰ بیمارستان باشیم، اما در منطقه‌ای بیمارستانی وجود نداشته باشد در حالی که بر اساس آمار‌ها میزان جمعیت موجود در منطقه‌ای که بیمارستان ندارد نسبت به منطقه‌ای که دارای بیش از ۳۰ بیمارستان است بیشتر بوده، اما تاکنون بیمارستانی در آن احداث نشده است.

سوده نجفی گفت: این موضوع مورد مطالبه جدی شهروندان از ما می‌باشد و ما خواستار توجه مسئولین نظام سلامت کشور نسبت به احداث بیمارستان در برخی از نقاط شهر تهران می‌باشیم که فاقد بیمارستان هستند. شورای شهر این آمادگی را دارد تا در خصوص احداث بیمارستان همکاری‌های لازم را به دولت به ویژه وزارت بهداشت داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: بسیاری از بیمارستان‌های شهر تهران دارای مشکلاتی هستند که این موضوع می‌تواند در تعامل با مدیریت شهری تا حدودی رفع شود. یکی از این مسائل بحث ایمنی بیمارستان‌ها می‌باشد که متاسفانه در سال‌های گذشته به دلیل کم توجهی به این موضوع ما شاهد بروز حوادثی همچون آتش سوزی در بیمارستان‌ها بودیم.

وی گفت: در گزارشی که با اصرار شورای اسلامی شهر تهران و همکاری سازمان آتش نشانی و قوه قضاییه اعلام شد متاسفانه تعدادی از بیمارستان‌ها در لیست ساختمان‌های پرخطر شهر تهران قرار دارند و باید نسبت به رفع خطر از این ساختمان‌ها اقدام شود.

نجفی خاطر نشان کرد: بنده به عنوان رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران به دلیل فعالیت در حوزه سلامت، بازدید‌های میدانی از بیمارستان‌های سطح شهر تهران داشتم که این بیمارستان‌ها موارد و نکاتی بیان می‌کردند که نیازمند تعامل با مدیریت شهری به ویژه شهرداری داشت. در نشستی که با مدیران بیمارستان‌های منطقه ۶ در شهرداری این منطقه داشتم مجدداً مواردی مطرح شد که بسیاری از آنها مربوط به سازمان آتش نشانی و یا معاونت معماری و شهرسازی شهرداری بود لذا این همایش با دعوت از مدیران همه بیمارستان‌ها در سازمان آتش نشانی برگزار شد تا شما عزیزان موارد و نکاتی که در خصوص افزایش ایمنی بیمارستان‌ها مورد نظر دارید را بیان بفرمایید تا شهرداری در چهارچوب قانون و در صورت امکان همکاری‌های لازم را داشته باشد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار