اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

قدرت به «لولا داسیلوا» تحویل شد

قدرت به «لولا داسیلوا» تحویل شد «ژائیر بولسونارو» که به دلیل مواضعش به «ترامپ برزیل» مشهور است، بعد از 44 ساعت سکوت بعد از اعلام شکست او در انتخابات ریاست جمهوری این کشور اجازه آغاز روند انتقال قدرت را داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۵۹

در حالی که نگرانی‌ها درباره احتمال عدم پذیرش شکست ژائیر بولسونارو رئیس‌جمهور برزیل در انتخابات از «لولا داسیلوا» خبرساز شده بود، بولسونارو بااخره سکوت خود را شکست و در یک سخنرانی شرکت کرد.

منابع رسانه‌ای خبر دادند که «ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل پس از 44 ساعت سکوت بعد از اعلام نتیجه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور بدون اینکه به شکست خود از لولا داسیلوا اذعان کند، اعلام کرد که اجازه آغاز روند انتقال قدرت را می‌دهد.

به گزارش رویترز، بولسونارو که به دلیل مواضعش به «ترامپ برزیل» مشهور است، در یک نطق تلویزیونی کوتاه شرکت کرد که این نطق او اولین اظهارنظر او بعد از شکست وی در انتخابات ریاست جمهوری برزیل بود.

رئیس‌جمهور افراطی برزیل در این نطق به شکست در انتخابات اذعان نکرد و به تظاهرات و اعتراضات هواداران خود در برخی مناطق برزیل هم اشاره کرد. به ادعای او این اعتراضات، نتیجه «احساس خشم و بی عدالتی» آنها در قبال انتخابات بوده است.

رئیس‌جمهور برزیل البته در سخنرانی کوتاه خود به نتیجه انتخابات و اعلام شکست او از لولا داسیلوا اعتراض نکرد و خبر داد که به «سیرو نوگوریا» رئیس دفتر خود اجازه داده که ارتباط گیری با نمایندگان لولا داسیلوا برای روند انتقال قدرت را آغاز کند.

به نوشته رویترز، ۴۴ ساعت بعد از اعلام نتیجه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری برزیل از سوی نهادهای انتخاباتی طول کشید که بولسونارو سرانجام سکوت خود را بشکند، سکوتی که تردیدهایی درباره احتمال عدم پذیرش شکست او در انتخابات را بیشتر کرده بود چرا که اختلاف آرای او و داسیلوا کم بوده است.


اولین سخنرانی «ژائیر بولسونارو» پس از شکست در انتخابات

 

روز گذشته در خبرها آمده بود که برخی از طرفداران بولسونارو در اعتراض به اعلام شکست او در انتخابات، برخی بزرگراه‌ها را مسدود کردند و برخی دیگر حتی خواستار کودتای ارتش به منظور ممانعت از بازگشت لولا داسیلوا به قدرت شده بودند.

ژائیر بولسونارو در حضور کوتاه خود در مقابل دوربین‌ها، از کسانی که به او رای دادند تشکر کرد و به شوخی گفت که قطعا دل خبرنگاران برای او تنگ خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که به قانون اساسی برزیل وفادار و پایبند می‌ماند.

طبق قانون اساسی برزیل، دوره ریاست جمهوری ژائیر بولسونارو اول ژانویه 2023 پایان می‌یابد و او باید جای خود را به لولا داسیلوا بدهد.

بولسونارو البته درباره اعتراضات هوادارانش در مناطقی از برزیل گفت: «این جنبش‌های مردمی جاری نتیجه احساس خشم و بی عدالتی درباره مسیری است که فرایند انتخاباتی انجام شده است».

وی البته از طرفداران معترض خود خواست که از تخریب اموال یا «جلوگیری کردن حق رفت و آمد» بپرهیزند اما از حامیان خود نخواتس که به منازل خودشان برگردند.

«آندره سزار» تحلیلگر سیاسی در موسسه «مشاوران حقوقی هولد» در برزیل درباره سخنرانی رئیس‌جمهور این کشور بعد از شکست در انتخابات گفت: «بولسونارو این آتش را خاموش نکرد. او بدون انتقاد از معترضانی که بزرگراه‌ها را بستند، تنها با حامیان سرسختش صحبت کرد. او همچنان در حال حفظ بسیج هواداران افراطی‌تر خودش است».

«کارینا لائوریندا» یکی از هواداران بولسونارو که در مسئود کردن یک بزرگراه در سائوپائولو حضور دارد، بعد از سخنرانی او گفته که به اعتراض خود ادامه می‌دهد.

او به رویترز گفت: «حتی اگر او بگوید که آرام باشید، واکنش نشان ندهید، ما واکنشن نشان خواهیم داد چرا که ما دولت لولا را نخواهیم پذیرفت».

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار