پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

قطع آب ۶۰۰۰ خانوار بدمصرف تهرانی

شرکت آبفای تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از ابتدای طرح برخورد با مشترکان بدمصرف تاکنون، آب ۶۰۰۰ خانوار بدمصرف تهرانی به صورت موقت از ساعت ۹ تا ۱۶ قطع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای از وضعیت برخورد با مشترکان بدمصرف آب در تهران گزارش داد.

 

در متن این اطلاعیه آمده است: "هر چند که مشترکان بدمصرف تهرانی تنها چهار درصد کل مشترکان این شرکت را در بر می‌گیرند اما میزان مصرف‌شان و درصد آبی که مصرف می‌کنند خیلی زیاد است؛ اجرای این طرح می‌تواند در تغییر رفتار آنان اثرگذار باشد.

 

الگوی مصرف ماهانه آب در تهران 14 متر مکعب برای هر خانوار (حدود سه‌و‌نیم نفر) تعیین شده است، اما این عدد هم‌اکنون حدود 220 لیتر است که 80 لیتر بیش از الگوست.

 

بررسی روند مصرف آب نیمه نخست امسال در استان تهران نشان می‌دهد که تنها 37 درصد خانوارهای تهرانی الگوی مصرف آب را رعایت می‌کنند و سایر مصرف‌کنندگان در گروه‌های «پرمصرف»‌ و «بد‌مصرف» ‌قرار داشته‌اند.

 

بر اساس این آمار 59 درصد مشترکان پرمصرف‌اند و مصرف 14 تا 28 مترمکعب یعنی تا دو برابر الگو داشته‌اند و چهار درصد مشترکان نیز اساساً بد‌مصرف به شمار می‌روند و مصرف آب شرب آن‌ها از 28 مترمکعب در ماه نیز فراتر رفته است که بنا بر آمارها، این دسته از مشترکان به تنهایی 10 درصد از کل آب شرب بخش خانگی تهران را مصرف می‌کنند.

 

بر اساس بند «ی» تبصره 8 قانون بودجه و هم‌چنین ضرورت حفاظت از منابع آب که در سال‌های اخیر به علت تداوم خشک‌سالی با محدودیت مواجه شده است، شرکت آب و فاضلاب استان تهران این اختیار قانونی را دارد تا با مشترکان بدمصرف برخورد کند و آب این دسته از مشترکان را در ساعاتی از روز قطع کند.

 

روز چهارشنبه11 آبان ماه میانگین حجم مخازن تامین‌کننده آب شرب تهران به یک میلیون متر مکعب رسید که با حداقل میزان استاندارد فاصله‌ زیادی دارد.

 

از آغاز فصل پاییز تاکنون مصرف لحظه‌ای آب تهران 40هزار لیتر در ثانیه بوده است که این میزان مصرف در روزهای مشابه سال قبل کم‌تر بوده است."/ تسنیم

ارسال نظر