جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

جزئیات اجرای قطع آب مشترکان پرمصرف

سخنگوی صنعت آب از اجرای طرح قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف خبر داد و گفت: لازم است مشترکان همکاری بیشتری با صنعت آب داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، عیسی بزرگ‌زاده درباره نحوه برخورد با مشترکان پرمصرف اظهار کرد: آنچه در مواجهه با مشترکان پرمصرف و حتی کم‌مصرف انجام می‌دهیم، در درجه اول اقدامی فرهنگی است. با توجه به اینکه موضوع آب شرب مطرح است، نمی‌توان آن را حتی از مشترکان پرمصرف برای مدت طولانی قطع کرد.

وی با بیان اینکه تصمیمات مهمی در این زمینه اتخاذ شده است، گفت: در رأس این تصمیمات، اقدامات فرهنگی و جلب همکاری مردم قرار دارد؛ اما در گام بعدی، قطع موقت آب مشترکان پرمصرف در دستور کار قرار گرفته است. اگر قرار باشد این افراد با رفتار نادرست خود، رفاه سایر مشترکان را به خطر بیندازند، طبیعی است که بیش از دیگران دچار محدودیت شوند.

بزرگ‌زاده تصریح کرد: بر این اساس، آب مشترکان پرمصرف برای مدت ۱۲ ساعت قطع خواهد شد و در صورت تداوم مصرف بالا، این مدت افزایش می‌یابد.

وی افزود: از مشترکان بدمصرف که حدود پنج درصد کل مشترکان را تشکیل می‌دهند، تقاضا داریم با سیستم مدیریت مصرف همکاری کنند.

به گفته سخنگوی صنعت آب، این طرح از هم‌اکنون اجرایی شده و با نزدیک‌شدن به فصل گرما، با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر