انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران

تلویزیون رژیم صهیونیستی: «اسرائیل» در آستانه فروپاشی

شبکه 12 رژیم صهیونیستی ضمن انتشار نتایج یک نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی، گزارش داد که شهرک‌نشینان باور دارند «اسرائیل» در ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که یک سوم جمعیت جوان ساکن شهرک‌ها و سرزمین‌های اشغالی باور دارند که «اسرائیل» ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

طبق گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، بر اساس نتایج یک نظرسنجی که توسط ائتلاف جنبش‌های جوانان در رژیم اشغالگر انجام و توسط شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش شد، یک سوم از جمعیت جوان اسرائیلی‌ها تمایلی به خدمت سربازی ندارند. این شبکه اسرائیلی داده‌های به دست آمده را «خطرناک و دلخراش» توصیف کرد.

«آمنون آبروموویت» تحلیلگر مسائل سیاسی در شبکه ۱۲ عبری، در این باره گفت: «صحبت کردن در مورد کسی که خود را می‌بیند که هویت اصلی او از هویت اسرائیلی و زبان عبری تشکیل شده است، می‌تواند دلخراش باشد. تمام بحث‌های سیاسی در اسرائیل یک موضوع و الگوی عملی گمراه کننده است».

آبروموویت با بیان اینکه یک سوم از جوانان اسرائیلی نمی‌دانند چه کسی «اسحاق رابین» را کشته است، ادامه داد: «بدتر از آن، این است که یک سوم از جوانان تمایلی به سربازی ندارند و خطرناک‌تر این است که یک سوم شهرک نشینان باور ندارند که «اسرائیل» پس از ۲۵ سال وجود داشته باشد».

این در حالی است که پیشتر روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» ضمن اشاره به این که «افزایش نگران‌کننده‌ای در تعداد اسرائیلی‌هایی فراری از خدمت سربازی وجود دارد، تاکید کرده بود: «گویی اسرائیل دیگر جایی برای زندگی نیست»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار