تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

چین محور گفت‌وگوی بایدن و صدر اعظم آلمان

چین محور گفت‌وگوی بایدن و صدر اعظم آلمان کاخ سفید شامگاه یکشنبه از تماس تلفنی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اعلام کاخ سفید، سفیر اخیر شولتز به پکن یکی از محورهای گفت‌وگو میان بایدن و صدر اعظم آلمان بوده است.

بایدن و شولتز در این گفت‌وگوی تلفنی تاکید کردند که تهدیدات هسته‌ای اخیر روسیه غیرمسئولانه بوده است.

بر اساس اعلام کاخ سفید، بایدن و شولتز بر ادامه پایبندی آمریکا و آلمان در حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه تاکید کردند.

صدر اعظم آلمان روز جمعه در سفری یک روزه به چین با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که اولین سفر صدر اعظم آلمان به چین از زمان شیوع ویروس کرونا به شمار می‌آید، رئیس جمهور چین گفت: «در حال حاضر، اوضاع بین‌المللی پیچیده و نامتعادل است».

شی جین‌پینگ گفت، چین و آلمان به عنوان ملت‌هایی بزرگ با قدرت اثرگذاری بالا، باید در برهه‌های «تحولات و آشفتگی‌ها» همکاری بیشتری داشته باشند تا سهم بیشتری در صلح و توسعه جهانی داشته باشند.

شولتز نیز دیدار با همتای چینی در این برهه پرتنش را مثبت توصیف کرد و گفت، تهاجم روسیه علیه اوکراین مشکلاتی را برای نظم جهانی قانو‌ن‌محور ایجاد کرده است و از پکن درخواست کرد از نفوذ خود در روسیه در این زمینه استفاده کند.

صدر اعظم آلمان در جمع خبرنگاران در پکن با اشاره به جنگ اوکراین گفت: «از رئیس جمهور روسیه درخواست می‌کنم از تمدید توافق غلات که چند روز دیگر پایان می‌یابد، امتناع نکند».

او پیش از دیدار با شی گفت، قرار است روابط پکن و اتحادیه اروپا، مبارزه با تغییرات اقلیمی و کمبود مواد غذایی در سطح جهانی و نحوه توسعه روابط تجاری دو کشور به بحث گذاشته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار