ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

مشاور امنیتی کاخ‌سفید: در جنگ سرد با روسیه نیستیم

مشاور امنیتی کاخ‌سفید: در جنگ سرد با روسیه نیستیم مشاور امنیت ملی کاخ سفید ضمن اشاره به چالش‌های راهبردی که آمریکا با روسیه و چین دارد، اما گفت که رقابت نباید به رویارویی یا درگیری منجر شود.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید بامداد سه‌شنبه گفت که در وضعیت دوران جنگ سرد با روسیه قرار ندارند.

سالیوان طی نشست خبری در کاخ سفید با اشاره به چین و روسیه اظهار داشت: «ما با دو چالش استراتژیک از سوی دو کشور روبه‌رو هستیم که با دیدگاه ما در مورد اینکه جهان چگونه باید باشد، موافق نیستند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه باید برای توازن کلی قدرت در جهان تلاش کرد، توضیح داد: «ما می‌توانیم با همکاری با یکدیگر به نتایج مثبتی دست یابیم، از جمله با کشورهایی که منافع مشترکی با آنها نداریم».

این مقام امنیتی آمریکایی درباره وضعیت تنش‌ها با روسیه نیز گفت: «ما در دوران جنگ سرد نیستیم و رقابت نباید به رویارویی یا درگیری منجر شود. در مقابل رقابت بین دموکراسی و استبداد باید نشان داد که دموکراسی می‌تواند به نتیجه برسد و مشکلات را حل کند».

سالیوان درباره بحران انرژی در جهان در پی جنگ اوکراین و تحریم‌های غرب علیه روسیه، اظهار داشت: «در ماه‌های گذشته تلاش زیادی برای کاهش قیمت انرژی انجام داده‌ایم و در عین حال همچنان تجهیزات ضروری اوکراین را تامین می‌کنیم».

وی ادامه داد: «ما فرصتی داشتیم تا در سطوح عالی با روس‌ها ارتباط برقرار کنیم و پیامدهای استفاده احتمالی از سلاح هسته‌ای را توضیح دهیم. من فکر می‌کنم هنوز حمایت قوی در کنگره برای ارائه منابع لازم به اوکراین وجود دارد».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره تنش‌ها چین با تایوان نیز افزود: «ما اقداماتی را برای تقویت بازدارندگی در اقیانوس هند و اقیانوس آرام انجام داده‌ایم و از صلح در تنگه تایوان حمایت می‌کنیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha