سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تظاهرات ایتالیایی‌ها در اعتراض به تسلیح اوکراین

تظاهرات ایتالیایی‌ها در اعتراض به تسلیح اوکراین ده‌ها هزار ایتالیایی در پایتخت این کشور راهپیمایی کرده و از دولت تازه قدرت گرفته ایتالیا خواستند ارسال سلاح را به اوکراین متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ده‌ها هزار ایتالیایی در شهر «رم» پایتخت این کشور راهپیمایی کردند و خواستار صلح در اوکراین شده و از دولت تازه قدرت گرفته این کشور خواستند ارسال سلاح به اوکراین را برای جنگ با روسیه متوقف کند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «یورونیوز»، ایتالیا از اعضای ناتو از آغاز جنگ از اوکراین حمایت کرده سلاح‌هایی را در اختیار این کشور گذاشته است. «جورجیا ملونی» نخست وزیر جدید دست راستی ایتالیا نیز گفته است که در این سیاست تغییری ایجاد نخواهد شد و انتظار می‌رود که رم به زودی تسلیحات بیشتری به اوکراین ارسال کند.

اما برخی از جمله «جوزپه کونته» نخست وزیر سابق این کشور گفته‌ا‌ند که ایتالیا باید به جای آن، مذاکرات را افزایش دهد.

«روبرتو زانوتو» از شهروندان معترض ایتالیایی گفت: «سلاح‌ها در ابتدا به این دلیل ارسال شدند که این امر از تشدید تنش جلوگیری می‌کند، اما با گذشت ۹ ماه این جنگ تشدید شده است. به واقعیت‌ها نگاه کنید. ارسال سلاح به توقف جنگ کمک نمی‌کند، سلاح‌ها به تشدید جنگ کمک می‌کند.»

«سارا جیانپیترو» از دانشجویان ایتالیایی نیز گفت که درگیری با تسلیح اوکراین طولانی می‌شود وعواقب اقتصادی برای ایتالیا دارد.

این در حالی است که وزرای خارجه گروه ۷، از جمله ایتالیا، جمعه گذشته متعهد شدند به حمایت از اوکراین در مبارزه با روسیه ادامه دهند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین به تازگی در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «کوریرا دلا سرا» در پاسخ به این پرسش که آیا درخواست‌ مشخصی از ایتالیا دارد گفت: «ما به سلاح‌های ضدهوایی نیاز داریم. این برای ما حیاتی است.»

زلنسکی در ادامه این مصاحبه اظهار کرد، اوکراین خواستار آن است که آوارگان بازگردند، اقتصاد بازسازی شود و بچه‌ها به مدرسه برگردند.او ادعا کرد: «ما برای این منظور نیازمند اسلحه برای مقابله با حملات هوایی و تضمین امنیت غیرنظامیان هستیم. ایتالیا به همراه فرانسه و آلمان سامانه‌های ضد هوایی تولید می‌کند. ما امیدواریم آنها بتوانند در این زمینه به ما کمک کنند.» 

برخی منابع خبری یکشنبه شب گزارش کردند که اوکراین تایید کرده که توپخانه سنگین دوربرد از ایتالیا دریافت کرده و دولت جدید «جورجیو ملونی» همچنین در حال آماده سازی ارسال ششمین بسته کمک نظامی است و انتظار می‌رود در روزهای آینده تصویب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار