عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تظاهرات ایتالیایی‌ها در اعتراض به تسلیح اوکراین

ده‌ها هزار ایتالیایی در پایتخت این کشور راهپیمایی کرده و از دولت تازه قدرت گرفته ایتالیا خواستند ارسال سلاح را به اوکراین متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ده‌ها هزار ایتالیایی در شهر «رم» پایتخت این کشور راهپیمایی کردند و خواستار صلح در اوکراین شده و از دولت تازه قدرت گرفته این کشور خواستند ارسال سلاح به اوکراین را برای جنگ با روسیه متوقف کند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «یورونیوز»، ایتالیا از اعضای ناتو از آغاز جنگ از اوکراین حمایت کرده سلاح‌هایی را در اختیار این کشور گذاشته است. «جورجیا ملونی» نخست وزیر جدید دست راستی ایتالیا نیز گفته است که در این سیاست تغییری ایجاد نخواهد شد و انتظار می‌رود که رم به زودی تسلیحات بیشتری به اوکراین ارسال کند.

اما برخی از جمله «جوزپه کونته» نخست وزیر سابق این کشور گفته‌ا‌ند که ایتالیا باید به جای آن، مذاکرات را افزایش دهد.

«روبرتو زانوتو» از شهروندان معترض ایتالیایی گفت: «سلاح‌ها در ابتدا به این دلیل ارسال شدند که این امر از تشدید تنش جلوگیری می‌کند، اما با گذشت ۹ ماه این جنگ تشدید شده است. به واقعیت‌ها نگاه کنید. ارسال سلاح به توقف جنگ کمک نمی‌کند، سلاح‌ها به تشدید جنگ کمک می‌کند.»

«سارا جیانپیترو» از دانشجویان ایتالیایی نیز گفت که درگیری با تسلیح اوکراین طولانی می‌شود وعواقب اقتصادی برای ایتالیا دارد.

این در حالی است که وزرای خارجه گروه ۷، از جمله ایتالیا، جمعه گذشته متعهد شدند به حمایت از اوکراین در مبارزه با روسیه ادامه دهند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین به تازگی در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «کوریرا دلا سرا» در پاسخ به این پرسش که آیا درخواست‌ مشخصی از ایتالیا دارد گفت: «ما به سلاح‌های ضدهوایی نیاز داریم. این برای ما حیاتی است.»

زلنسکی در ادامه این مصاحبه اظهار کرد، اوکراین خواستار آن است که آوارگان بازگردند، اقتصاد بازسازی شود و بچه‌ها به مدرسه برگردند.او ادعا کرد: «ما برای این منظور نیازمند اسلحه برای مقابله با حملات هوایی و تضمین امنیت غیرنظامیان هستیم. ایتالیا به همراه فرانسه و آلمان سامانه‌های ضد هوایی تولید می‌کند. ما امیدواریم آنها بتوانند در این زمینه به ما کمک کنند.» 

برخی منابع خبری یکشنبه شب گزارش کردند که اوکراین تایید کرده که توپخانه سنگین دوربرد از ایتالیا دریافت کرده و دولت جدید «جورجیو ملونی» همچنین در حال آماده سازی ارسال ششمین بسته کمک نظامی است و انتظار می‌رود در روزهای آینده تصویب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده