به گزارش راهبرد معاصر؛ طی چندین سال گذشته فدراسیون فوتبال به تاسی از کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدام به تشویق تیمها برای فراهم کردن ساز و کار حرفهای شدن و بررسی وضعیت آنها در همین راستا و نهایتاً ارائه مدارک لازم به AFC برای دریافت این مجوز حرفهای میکند که این کار یکی از مراحل تأیید شدن برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا است.
اخبار ورزشی- درست است که فدراسیون فوتبال وضعیت هر ۱۶ تیم لیگ برتری را بررسی خواهد کرد اما وضعیت چهار تیم پرسپولیس، سپاهان، استقلال و پدیده از هر تیم دیگری اهمیت بیشتری دارد و البته در صورتی که یکی از این تیمها موفق به اخذ این مجوز نشود، تیمهای دیگر جایگزین میشوند.
در همین راستا فدراسیون فوتبال نفرات جدید کمیتههای بدوی و استیناف صدور مجوز حرفهای را اعلام کرده که حضور برخی از این نفرات به واسطه قوانین موجود مبنی بر منع بکارگیری بازنشستگان و سابقه نه چندان درخشان در مدیریت فوتبال، مخاطبان و اهالی فوتبال را با علامت سوالهای متعددی رو به رو کرده است.
قانون منع بکارگیری بازنشستگان در سال گذشته به چالش مهمی برای فدراسیون فوتبال تبدیل شده بود که از راس تا ذیل این فدراسیون را درگیر کرد و برخی از اعضای فدراسیون از جمله علی کفاشیان، فریدون اصفهانیان، محمدرضا ساکت و … با همین قانون سمتهای خود را واگذار کردند اما به نظر میرسد با چشم پوشی نهادهای نظارتی بر این قانون، مجدداً پای بازنشستهها به فدراسیون فوتبال باز شده است.
داریوش مصطفوی، کاظم اولیایی و حتی حمیدرضا گرشاسبی که اخیراً به علت قانون منع به کارگیری بازنشستگان سمت مدیرعاملی پرسپولیس را واگذار کرده، همگی بازنشستگانی هستند که قرار است مجدداً در این کمیتهها فعالیت کنند.
این اتفاق در حالی رخ داده که مهدی تاج در هر رویداد و فرصتی به استفاده از جوانان در سمتهای مختلف فدراسیون فوتبال و موج جوانگرایی در این فدراسیون افتخار میکرده است اما این بار کسانی را به فدراسیون فوتبال آورده که نه تنها حکم بازنشستگی آنها سالها پیش صادر شده بلکه برخی از آنها سابقه خوشنامی در مدیریت فوتبال هم ندارند.
بازگشت برخی از این مدیران سابق به فوتبال باوجود پروندهها و احکام انضباطی علیه برخی آنها نه تنها دارای ابهام است بلکه غیرقانونی هم به نظر میرسد. داریوش مصطفوی یکی از همین افراد است که به استناد حکم هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در سال ۸۹ به طور مادامالعمر از هر فعالیت فوتبالی محروم شده بود. مصطفوی که سابقه ریاست و دبیرکلی فدراسیون فوتبال و مدیرعاملی پرسپولیس را دارد، در آن مقطع به اتهامات مالی روبرو شده بود.
حضور مصطفوی در رأس کمیته استیناف صدور مجوز حرفهای با توجه به این سوابق نیازمند روشنگری از سوی فدراسیون فوتبال است.
اخیرا داریوش مصطفوی در یک برنامه ورزشی تلویزیون از مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال تمجید کرده بود.
امید است، فدراسیون فوتبال به روشنی درباره دلیل و چرایی انتصاب افرادی بازنشسته و بعضا دارای سوابق مدیریتی مشخص در سمتهای اجرایی فوتبال را توضیح دهد. آیا واقعا در فوتبال قحط الرجال است که بار دیگر امور فوتبال به مدیرانی با میانگین 60 سال واگذار میشود؟
منبع: ایسنا