ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سرلشکر باقری: آماده‌ایم تجارب خود در صنعت دفاعی را به عراق منتقل کنیم

سرلشکر باقری: آماده‌ایم تجارب خود در صنعت دفاعی را به عراق منتقل کنیم رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح ایران ظرفیت و توانمندی‌های زیادی را در حوزه‌های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم و صنعت دفاعی دارد که می‌تواند این تجربه و دانش را در اختیار نیرو‌های مسلح عراق قرار دهد که موجب شتاب بیشتر در مسیر رشد و بالندگی تامین امنیت کشور عراق شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و  «ثابت محمدالعباسی»   وزیر دفاع جدید عراق که به تازگی از مجلس رای اعتماد گرفت درباره همکاری‌های دفاعی و مبارزه با تروریسم به صورت تلفنی گفتگو کردند.

سرلشکر باقری در ابتدا ضمن تبریک به ثابت محمد العباسی به عنوان وزیر دفاع جدید کشور عراق گفت: جنابعالی از افراد خوشنام و دارای سوابق مدیریتی خوب و شایسته‌ای هستید که این شاخصه می‌تواند پشتوانه خوبی برای شما در این مسئولیت مهم و خطیر باشد.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به جایگاه مقام والای شهدا، به خصوص شهیدان مبارزه با تروریسم و داعش، سردار سرلشکرشهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که در تاریخ دو کشور ماندگار هستند، خاطرنشان کرد: وضع موجود روابط نظامی دو کشور در سطح انتظار بنده نیست و مردم و نیروهای مسلح دو کشور باید شاهد روابط بسیار عالی با یکدیگر باشند و این امر مهم از مسئولیت‌های مهم من و شما است.

سرلشکر باقری در ادامه افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ظرفیت و توانمندی‌های زیادی را در حوزه‌های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم و صنعت دفاعی دارند که می‌توانند این تجربه و دانش را در اختیار نیروهای مسلح عراق قرار دهند که موجب شتاب بیشتری در مسیر رشد و بالندگی تامین امنیت کشور عراق شود.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه در سال ۲۰۱۵ سند تفاهم نامه‌ای در مورد همکاری‌های دفاعی بین دو کشور منعقد شده بود که متاسفانه مواردی از بندهای آن اجرا نشده است، یادآور شد: مقامات و فرماندهان دو کشور باید در سطوح مختلف رایزنی‌هایی را به صورت برنامه ریزی شده داشته باشند تا بتوانند با استفاده از تشکیل کمیسیون مشترک، همکاری‌های بیشتر و موثرتری را با هم داشته باشند.

عراق نقش ایران در مبارزه با تروریسم و نابودی داعش را فراموش نمی‌کند

ثابت محمدالعباسی هم در این گفتگو تلفنی  با یاد و گرامیداشت شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که از شهدای دو کشور محسوب می‌شوند، گفت: دولت و ملت عراق هیچ زمانی نقش جمهوری اسلامی ایران  در مبارزه با تروریسم و نابودی داعش را فراموش نخواهد کرد و ما همواره قدردان مردم و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وزیر دفاع عراق افزود: از جمهوری اسلامی ایران که ما را در تشکیل کابینه همراهی کرد تشکر می‌کنم و نیروهای مسلح جمهوری عراق آماده هرگونه همکاری نظامی با جمهوری مسلح ایران هستند.

در پایان این گفتگوی تلفنی، سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از ثابت ثابت محمدالعباسی  وزیر دفاع عراق جهت حضور در ایران دعوت به عمل آورد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار