هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

همکاری قوه قضائیه و آموزش و پرورش برای شناسایی آسیب‌های اجتماعی دانش‌‌آموزان

نشست تخصصی «واکاوی عوامل آسیب‌زا، چالش‌ها و فرصت‌های نسل جدید» با حضور قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «واکاوی عوامل آسیب‌زا، چالش‌ها و فرصت‌های نسل جدید» با حضور قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

 

رضا مسعودی‌فر در این نشست تخصصی به عوامل آسیب‌زا و راهکارهای مقابله با آن اشاره کرد و گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به طور کلی در چهار بخش فعالیت می‌کند که در خصوص سه بخش می‌توانیم با وزارت آموزش و پرورش همکاری مستمر داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: مهم‌ترین فعالیت‌های این معاونت در حوزه حمایت از زنان و خانواده، حمایت از اطفال و نوجوانان و مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌های اجتماعی است.

 

مسعودی‌فر به همکاری معاونت در زمینه‌ پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی با وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: شناسایی، مراقبت و درمان دانش‌آموزان پرخطر در زمینه آسیب‌های اجتماعی (طرح نماد)، تدوین محتوای مشترک در زمینه سواد رسانه‌ای و فضای مجازی و نحوه مواجهه با آسیب‌های آن و فعال‌سازی بیشتر جامعه‌پذیری دانش‌آموزان می‌تواند از دیگر زمینه‌های همکاری فی‌مابین باشد.

 

در ادامه این جلسه معاونان و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش نکات خود را درباره جلسه بیان کرده و راهکارهای خود را ارائه دادند.

 

در پایان محمود امانی طهرانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور ضمن قدردانی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برای همکاری‌های موثر به اهمیت گفتگو با دانش‌آموزان اشاره کرد و برگزاری نشست‌های مشترک را در این زمینه مهم دانست./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار