اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

همکاری قوه قضائیه و آموزش و پرورش برای شناسایی آسیب‌های اجتماعی دانش‌‌آموزان

نشست تخصصی «واکاوی عوامل آسیب‌زا، چالش‌ها و فرصت‌های نسل جدید» با حضور قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «واکاوی عوامل آسیب‌زا، چالش‌ها و فرصت‌های نسل جدید» با حضور قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

 

رضا مسعودی‌فر در این نشست تخصصی به عوامل آسیب‌زا و راهکارهای مقابله با آن اشاره کرد و گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به طور کلی در چهار بخش فعالیت می‌کند که در خصوص سه بخش می‌توانیم با وزارت آموزش و پرورش همکاری مستمر داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: مهم‌ترین فعالیت‌های این معاونت در حوزه حمایت از زنان و خانواده، حمایت از اطفال و نوجوانان و مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌های اجتماعی است.

 

مسعودی‌فر به همکاری معاونت در زمینه‌ پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی با وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: شناسایی، مراقبت و درمان دانش‌آموزان پرخطر در زمینه آسیب‌های اجتماعی (طرح نماد)، تدوین محتوای مشترک در زمینه سواد رسانه‌ای و فضای مجازی و نحوه مواجهه با آسیب‌های آن و فعال‌سازی بیشتر جامعه‌پذیری دانش‌آموزان می‌تواند از دیگر زمینه‌های همکاری فی‌مابین باشد.

 

در ادامه این جلسه معاونان و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش نکات خود را درباره جلسه بیان کرده و راهکارهای خود را ارائه دادند.

 

در پایان محمود امانی طهرانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور ضمن قدردانی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برای همکاری‌های موثر به اهمیت گفتگو با دانش‌آموزان اشاره کرد و برگزاری نشست‌های مشترک را در این زمینه مهم دانست./ فارس

ارسال نظر