گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پرتاب تخم‌مرغ به پادشاه جدید انگلیس

منابع خبری انگلیس روز چهارشنبه از دستگیری مردی خبر دادند که به سمت چارلز سوم پادشاه این کشور و همسرش کاملیا در حین بازدید از شهر یورک تخم‌مرخ پرتاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر تصاویر منتشر شده در رسانه‌های محلی نشان می‌دهد که ماموران پلیس بلافاصله به سمت مهاجم یورش برده و او را از میان جمعیت بیرون می‌کشند. به گفته برخی منابع خبری سه تخم‌مرغ به سمت پادشاه انگلیس پرتاب شد اما هیچکدام به او و همسرش اصابت نکرد.

چارلز سپتامبر گذشته پس از فوت مادرش الیزابت دوم صاحب تاج‌و تخت در این کشور شد. او تاکنون چندین بار از سوی مخالفان نظام سلطنتی در این کشور مورد حمله قرار گرفته است.
در جریان مراسم خاکسپاری الیزابت که برآورد می‌شود چندین میلیارد پوند هزینه برداشت، یکی از معترضان در میان جمعیت فریاد زد که بریز و بپاش خاندان سلطنتی از جیب مردمی تامین می‌شود که با تورم بی‌سابقه و بحران هزینه‌های زندگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

شرایط اقتصادی انگلیس بر اثر چندین بحران متوالی در بدترین شرایط نیم قرن گذشته قرار دارد. نرخ تورم به ۱۰.۱ درصد رسیده که بالاترین حد در نزدیک به ۴۰ سال گذشته است. کشور به گفته رئیس بانک مرکزی انگلیس وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است و پیش‌بینی می‌شود که نرخ بیکاری تا سال ۲۰۲۵ تقریباً دو برابر خواهد شد.
شنبه گذشته هزاران نفر از اقشار مختلف مردم انگلیس در اعتراض به گرانی و بحران هزینه‌های زندگی در خیابان‌های پایتخت دست به تظاهرات زده و خواستار برگزاری انتخابات عمومی شدند.
طبق برنامه اعلام شده مراسم رسمی تاج‌گذاری چارلز، ششم «مه» سال آینده برگزار می شود./ایرنا

ارسال نظر