احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تابوت الیزابت دوم ملکه انگلیس به ایستگاه آخر رسید

تابوت الیزابت دوم ملکه انگلیس سرانجام پس از طی کردن کیلومترها مسافت از کاخ بالمورال اسکاتلند به کلیسای سنت‌جورج واقع در کاخ سلطنتی ویندزور به‌ عنوان آخرین ایستگاه مراسم تشییع جنازه نامبرده رسید تا خاکسپاری شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر در این مراسم اسقف اعظم انگلیس و خاندان سلطنتی مراسم مذهبی کوتاهی را برگزار کرده تا دفن الیزابت در چارچوب مراسم خصوصی خانوادگی برگزار شود. قرار است تابوت «فیلیپ» همسر الیزابت (ملقب به دوک ادینبرو) نیز که ۱۷ ماه پیش درگذشت و جسد او در کاخ ویندزور نگه داشته شد به کلیسای سنت‌جورج منتقل و با هم دهن شود.

طبق یک پروتکل سلطنتی قرار بر این بود که هرکدام از ملکه یا همسرش زودتر فوت کنند جسد او تا مرگ طرف مقابل دفن نشود و در یک به اصطلاح گاوصندوق فوق ایمن نگهداری شود.

این گاو صندوق که به ندرت در انظار عمومی دیده شده یک اتاقی سنگی است که تابوت‌ اعضای خانواده سلطنتی را تا زمانی که مکان مناسبی برای دفن آن‌ها پیدا شود، نگه می‌دارد.

برای مثال، جورج ششم پادشاه اسبق انگلیس ۱۷ سال را در گاوصندوق گذراند تا تابوت او به یک کلیسای ساخته شده منتقل شد. همچنین «آلیس باتنبرگ» مادر همسر الیزابت به مدت ۱۹ سال در این گاو صندوق نگهداری شد تا در سال ۱۹۸۸ به فلسطین اشغالی نقل مکان کرد.

بر اساس این گزارش، تابوت ملکه انگلیس از چهارشنبه گذشته در ساختمان پارلمان این کشور مستقر بود تا شهروندان این کشور بتوانند با عبور از کنار وی ادای احترام کنند. ساعاتی پیش جسد وی طی تشریفاتی از ساختمان پارلمان به کلیسای «وستمینستر ابی» و سپس به کاخ ویندزور منتقل شد.گفته می‌شود حدود ۳۰۰ مقام خارجی در مراسم امروز حضور داشتند.

با دفن الیزابت، مراسم تشییع جنازه کسی که دارای طولانی‌ترین دوران سلطنت در تاریخ سلسله پادشاهی انگلیس است به پایان رسید.

گزارش‌ها حاکیست مراسمی که ۱۰ روز در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس طول کشید ۶ میلیارد پوندخرج روی دست دولت گذاشته است./ایرنا

ارسال نظر