رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

واکنش مشاور رییس مجلس به صحبت‌های وزیر اقتصاد

واکنش مشاور رییس مجلس به صحبت‌های وزیر اقتصاد مشاور رییس مجلس شورای اسلامی به صحبت‌های امروز وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان عسکری در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:

«متعجبم از آقای ⁧خاندوزی⁩ که خود در مسند نمایندگی برای تقویت توان نظارتی مجلس تلاش میکرد ولی حالا که خود باید در خصوص وضعیت اقتصادی کشور و هزینه‌کرد بودجه و اشتغال و تورم و نقدینگی پاسخگو باشد و اجرای قانون را از سازمان برنامه مطالبه کند، ⁧مجلس⁩ را تماشاچی و بی‌عمل می‌خواهد.»

امروز احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دغدغه رییس مجلس در زمینه تسهیلات اشتغالزایی را درک می‌کنم، اما بیش از یک سال است آقایانی که اهل خستگی و رودربایستی بودند، رفته‌اند. من از موضع‌گیری آقای رئیس مجلس هم تعجب کردم چون دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی رسماً اعلام کرده در حالی که تا سال ۹۹ عملکرد تسهیلات تبصره ۱۸ قریب 10 درصد بوده ما در یک سال گذشته ۱۰۲ درصد عملکرد تسهیلات تبصره ۱۸ داشته‌ایم.

وی افزود: یعنی از مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان که مجموعه بودجه‌ای است که به تسهیلات اشتغالزایی اختصاص یافته، به دلیل اهرم‌کردن با منابع بانکی، ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده و در مرحله نهایی قرار دارد که این در تاریخ عملکرد تسهیلات اشتغالزایی بی‌سابقه است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: بنابراین این اظهار نظر خیلی برای من تعجب‌انگیز بود. امیدوارم دوستان برای برخی کارهای عقب‌مانده که باید جلو برود تا عباراتی که القاء تفرقه و دوگانگی بین قوا می‌کند را بر زبان بیاورند.

خاندوزی ادامه داد: ما یک لایحه دوفوریتی در آذر سال ۱۴۰۰ ارسال کردیم تا قوانین مربوط به اموال تملیکی کشور اصلاح شود که یعنی تقاضای بررسی ظرف ۷۲ ساعت اما تا امروز که بیش از ۳۰۰ روز گذشته هنوز آن لایحه دوفوریتی اعلام وصول نشده است و امیدواریم حرکت‌ها به سمت همگرایی با حل مشکلات کشور حرکت کند تا القاء اختلاف بین قوا.

روز گذشته محمدباقر قالیباف در جریان بررسی عملکرد دستکاه ها در اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه خطاب به خاندوزی وزیر اقتصاد گفته بود: آقای خاندوزی شما یا خسته شدید یا رودربایستی دارید؛ انتظار می‌رود که شما مطالبه‌گرایانه پیگیری کنید همانطور که پارسال این اقدام را انجام می‌دادید./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار