نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

شوک به استقلال و ساپینتو با نامه غیرمنتظره

باشگاه سانتاکلارای پرتغال در نامه‌ای به باشگاه استقلال اخطار داد که محمد محبی باید طبق قرارداد به این تیم بازگردد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از بزرگ‌ترین دغدغه علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در یک ماه اخیر پرداخت پول انتقال محمد محبی از سانتاکلارای پرتغال بود که ظاهراً هنوز ۲۳۰ هزار یورو از اقساط این انتقال به حساب باشگاه پرتغالی واریز نشده است.

مدیرعامل استقلال در تاریخ ۱۱ آبان که مصادف با بازی سوپرجام بود در این باره گفته بود: «بیشترین نگرانی‌ام برای محمد محبی است، چون امروز روز آخر است. من چهار پنج روز بیشتر وقت نداشتم و می‌دانید که تحریم هستیم و پول نمی‌رسد. من از ۱۰ جا این پول را برای باشگاه‌شان ارسال کردم تا به حساب بنشیند. ۲۳۰ هزار یورو باید به حساب باشگاه می‌فرستادیم. مشکل پول نبود، مشکل انتقال پول بود، چون باشگاه پرتغالی گفت پول نقد دریافت نمی‌کند. تا الان ۱۰۰ هزار یورو به حساب باشگاه پرتغالی نشسته است و منتظریم باقی پول هم در حساب این باشگاه بنشیند».

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که باشگاه سانتاکلارا تنها ۹۰ هزار از پول انتقال داده شده توسط باشگاه استقلال را تأیید کرده و مابقی را تأیید نکرده است. در این زمینه، چند روز پیش باشگاه پرتغالی در نامه‌ای به استقلال اخطار داده که به دلیل عدم پرداخت مطالبات آنها، طبق قرارداد محبی باید به سانتاکلارا برگردد. مسئولان استقلال در نامه‌ای به فیفا اعلام کرده‌اند به دلیل تحریم نتوانستند پول را انتقال بدهند و به همین دلیل از طریق صرافی پول‌ها را ارسال کردند اما چندین بار پول‌ها برگشت خورد. مسئولان استقلال در تازه‌ترین اقدام، پول‌ها را به صورت خورد انتقال داده‌اند که برگشت نخورده اما تأیید هم نشده است.

 

 

نکته عجیب این قرارداد که باعث دردسر بزرگی برای استقلال شده، لحاظ نشدن مسائل حقوقی است، به طوری که در قرارداد قید نشده است که اگر پول به هر دلیلی به حساب باشگاه سانتاکلارا واریز نشد، به صورت نقدی پرداخت شود. موضوع دوم، قید بازگشت بازیکن به دلیل پرداخت نشدن مطالبات است./ تسنیم

ارسال نظر