شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اعلام آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ایروان و باکو

رئیس جمهور فرانسه در گفتگوی تلفنی با همتای جمهوری آذربایجانی، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه از آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان جهت حل اختلافات خبر داد.

 

کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ماکرون در گفتگو با «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، در این بیانیه ضمن اعلام تماس تلفنی ماکرون با علی‌اف، آمده است: «رئیس‌جمهور بر آمادگی کامل فرانسه برای حمایت از روند عادی‌سازی روابط بین دو کشور و جستجوی راه حل سیاسی در منطقه که برقراری صلح را ممکن می‌سازد، تاکید کرد».

 

رئیس جمهور فرانسه در این گفتگوی تلفنی همچنین از «تأثیر تثبیت‌کننده» مأموریت غیرنظامی اتحادیه اروپا در امتداد مرز جمهوری آذربایجان و ارمنستان استقبال کرد.

 

سه روز قبل، وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان بار دیگر مواضع ارمنستان در بخش شرقی مرز بین دو کشور را هدف قرار داده است. 

 

جنگ در قره‌باغ میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶۵۰۰ کشته از نظامیان دو طرف در پی داشت که با توافقنامه‌ای تحت نظارت روسیه به طور نسبی پایان یافت و ارمنستان از ادعای خود برای تملک اراضی که از ده‌ها سال پیش در اختیار خود داشت، عقب‌نشینی کرد و روسیه نیز ۲۰۰۰ نیروی برای نظارت بر روند آتش‌بس به منطقه فرستاد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر