وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اعلام آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ایروان و باکو

رئیس جمهور فرانسه در گفتگوی تلفنی با همتای جمهوری آذربایجانی، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه از آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان جهت حل اختلافات خبر داد.

 

کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ماکرون در گفتگو با «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، در این بیانیه ضمن اعلام تماس تلفنی ماکرون با علی‌اف، آمده است: «رئیس‌جمهور بر آمادگی کامل فرانسه برای حمایت از روند عادی‌سازی روابط بین دو کشور و جستجوی راه حل سیاسی در منطقه که برقراری صلح را ممکن می‌سازد، تاکید کرد».

 

رئیس جمهور فرانسه در این گفتگوی تلفنی همچنین از «تأثیر تثبیت‌کننده» مأموریت غیرنظامی اتحادیه اروپا در امتداد مرز جمهوری آذربایجان و ارمنستان استقبال کرد.

 

سه روز قبل، وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان بار دیگر مواضع ارمنستان در بخش شرقی مرز بین دو کشور را هدف قرار داده است. 

 

جنگ در قره‌باغ میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶۵۰۰ کشته از نظامیان دو طرف در پی داشت که با توافقنامه‌ای تحت نظارت روسیه به طور نسبی پایان یافت و ارمنستان از ادعای خود برای تملک اراضی که از ده‌ها سال پیش در اختیار خود داشت، عقب‌نشینی کرد و روسیه نیز ۲۰۰۰ نیروی برای نظارت بر روند آتش‌بس به منطقه فرستاد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار