رئیس جمهوری آذربایجان وارد مسکو شد-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

رئیس جمهوری آذربایجان وارد مسکو شد

رئیس جمهوری آذربایجان به دعوت همتای روس خود برای بررسی مسائل کاری وارد مسکو شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان به دعوت ولادیمیر پوتین، همتای روسی خود برای یک سفر کاری وارد مسکو شد. او در فرودگاه بین المللی Vnukovo-۲، با میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه و سایر مقامات این کشور دیدار کرد.

براساس گزارش آ‌ذرتاک، این درحالیست که میان باکو و ارمنستان یک دوره تنش به تازگی فرو نشسته است و روسیه که به عنوان نیروی حافظ صلح در میان این دو کشور مستقر است، دائما باکو و ایروان را به صلح دعوت می‌کند. این سفر نیز می‌تواند در راستای تلاش‌های روسیه برای ایجاد صلح میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان باشد.

شب گذشته «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان نیز برای یک سفر کاری عازم روسیه شد. نخست وزیر ارمنستان امروز پنجشنبه در نشست «شورای عالی اقتصادی اوراسیا» در «مسکو» شرکت خواهد کرد.

چندی پیش الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان ادعا کرد امضای معاهده صلح با ارمنستان حتمی است. علی اف همچنین تاکید کرد که مذاکرات با ارمنستان باید صلح بلندمدت در قفقازرا به ارمغان بیاورد.

پیش از این، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان گفته بود با میانجیگری ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با برگزاری مذاکرات صلح در مسکو موافقت کرده است. روسیه پیش از این و در سال ۲۰۲۰ به برقراری آتش بس بین دو کشور کمک کرد، اما این توافق در نهایت به صلح پایداری منجر نشد و درگیری‌های مسلحانه در امتداد مرز کمابیش رخ می‌دهد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار