عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اعلام آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ایروان و باکو

رئیس جمهور فرانسه در گفتگوی تلفنی با همتای جمهوری آذربایجانی، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه از آمادگی پاریس برای میانجی‌گری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان جهت حل اختلافات خبر داد.

 

کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ماکرون در گفتگو با «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان، آمادگی خود را برای حمایت از عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان بیان کرده است.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، در این بیانیه ضمن اعلام تماس تلفنی ماکرون با علی‌اف، آمده است: «رئیس‌جمهور بر آمادگی کامل فرانسه برای حمایت از روند عادی‌سازی روابط بین دو کشور و جستجوی راه حل سیاسی در منطقه که برقراری صلح را ممکن می‌سازد، تاکید کرد».

 

رئیس جمهور فرانسه در این گفتگوی تلفنی همچنین از «تأثیر تثبیت‌کننده» مأموریت غیرنظامی اتحادیه اروپا در امتداد مرز جمهوری آذربایجان و ارمنستان استقبال کرد.

 

سه روز قبل، وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان بار دیگر مواضع ارمنستان در بخش شرقی مرز بین دو کشور را هدف قرار داده است. 

 

جنگ در قره‌باغ میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶۵۰۰ کشته از نظامیان دو طرف در پی داشت که با توافقنامه‌ای تحت نظارت روسیه به طور نسبی پایان یافت و ارمنستان از ادعای خود برای تملک اراضی که از ده‌ها سال پیش در اختیار خود داشت، عقب‌نشینی کرد و روسیه نیز ۲۰۰۰ نیروی برای نظارت بر روند آتش‌بس به منطقه فرستاد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده