آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان

طرح جدید دولت برای واگذاری زمین با اجاره ۹۹ ساله در ۹۰۰ شهر

طرح جدید دولت برای واگذاری زمین با اجاره ۹۹ ساله در ۹۰۰ شهر معاون اول رئیس جمهور به وزارت راه و شهرسازی ماموریت داد در حدود ۹۰۰ شهر که امکان تامین زمین وجود دارد، اراضی را با هزینه صفر بصورت اجاره ۹۹ ساله برای ساخت مسکن به مردم و با اولویت اساتید دانشگاهی فاقد مسکن تخصیص دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، محمد مخبر عصر شنبه در جلسه‌ای که درخصوص مسکن برگزار شد، با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات دولت جهت تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن، وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد سازوکار دقیق و زمان بندی شده واگذاری زمین به مردم را تا دو هفته آینده تدوین و در جلسه آتی ارائه کنند.

 

مخبر همچنین با اشاره به گزارش‌های ارائه شده درخصوص مسائل و مشکلات پیش روی صدور پروانه ساخت مسکن، بر لزوم تدوین دستورالعملی دقیق برای حل این مسأله تأکید کرد و گفت: حل مسئله صدور پروانه ساخت باید به فوریت حل و فصل شود، به نحوی که هیچ بهانه‌ای برای امتناع از صدور پروانه ساخت وجود نداشته باشد.

 

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، نفت، علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند، بر ضرورت احداث 200 هزار واحد خوابگاه دانشجویی متاهلی براساس تفاهم نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی تاکید و مقرر شد عملیات اجرایی آن آغاز و بازپرداخت اقساط تسهیلات مربوطه در بودجه سال 1402 پیش بینی شود.

 

همچنین گزارشی از جلسات برگزار شده درخصوص تامین تسهیلات ساخت مسکن ارائه و مقرر شد بانک مرکزی اجرای تعهدات بانک‌های عامل را براساس قانون جهش تولید مسکن به صورت ویژه پیگیری کرده و بانک‌هایی که به تعهدات خود عمل نکرده اند، را مطابق با قانون جهش تولید مسکن جریمه کنند.

 

لازم به ذکر است در این جلسه وزارت راه و شهرسازی ماموریت یافت در حدود 900 شهر که امکان تامین زمین وجود دارد، اراضی را با هزینه صفر بصورت اجاره 99 ساله برای ساخت مسکن تخصیص داده و در این زمینه با حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقا ت و فناوری اساتید دانشگاهی فاقد مسکن در اولویت قرار گیرند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار