رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ورود ناوهواپیمابر آمریکا به خلیج فارس

یو اس اس جان سی استنیس به عنوان نخستین ناو هواپیمابر پس از خروج آمریکا از برجام وارد آبهای خلیج فارس شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 21
کد خبر: ۱۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: ناو هواپیمابر "یو اس اس جان سی استنیس" روز جمعه وارد خلیج فارس شد.

 

 

این ناو اولین کشتی جنگی آمریکا است که پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران و پس از طولانی ترین غیبت ناوهای هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا، به خلیج فارس اعزام شده است.

 

 

بر اساس این گزارش، شناورهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این ناوهواپیمابر و گروه ضربت آن را تحت تعقیب و رصد قرار داده اند. نیروهای ایرانی برای رصد این ناو و شناورهای پشتیبان آن، یک پهپاد را به پرواز درآورده و به شلیک آزمایشی چند راکت در نزدیکی آن ها اقدام کرده اند.

 
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار