کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

کی‌یف از احتمال مذاکره با روسیه در سال ۲۰۲۳ خبر داد

مذاکره‌کننده ارشد اوکراین گفت مذاکرات صلح با روسیه می‌تواند در نیمه دوم سال 2023 ازسر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «داوید آراخامیا» مذاکره‌کننده ارشد اوکراین در مذاکرات صلح با روسیه، گفت‌وگو بین دو طرف در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ را محتمل دانست.

 

به گزارش یک پورتال خبری اوکراینی، آراخامیا گفت مذاکرات زمانی که رقابت‌های ریاست‌جمهوری در ایالات متحده آغاز شود، زمانی که چرخه‌های انتخاباتی هم در روسیه و هم آمریکا آغاز به کار کنند، یعنی جایی در نیمه دوم سال بعد ممکن است.

 

به نوشته خبرگزارس اسپوتنیک، گفت‌وگوهای روسیه و اوکراین در پایان فوریه بعد از آغاز عملیات نظامی مسکو آغاز شد. آخرین دور مذاکرات ۲۹ مارس (نهم فروردین) پایان یافت. مذاکرات از آن زمان با بن‌بست مواجه شده است.

 

اواخر سپتامبر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت مسکو همچنان برای مذاکره با کی‌یف آماده است و از اوکراین خواست خصومت‌ها را متوقف کند. ولودیمیر زلنسکی در مقابل گفت که کی‌یف آماده مذاکره با مسکو است اما تنها در صورتی که رئیس‌جمهور دیگری در روسیه به قدرت برسد.

 

کرملین در واکنش اعلام کرد منتظر تغییر موضع رئیس‌جمهور فعلی اوکراین یا جانشین او خواهد ماند. اوایل این ماه، زلنسکی شروطی برای مذاکرات صلح با روسیه از جمله درخواست احیای تمامیت ارضی لوکراین، احترام به منشور سازمان ملل، جبران همه خسارات ناشی از جنگ و ضمانت عدم تکرار درگیری را مطرح کرد.

 

اوایل این هفته، آندری رودنکو معاون وزیر خارجه روسیه گفت مسکو هیچ پیش شرطی برای مذاکره با اوکراین مطرح نمی‌کند اما کی‌یف باید حسن نیت نشان دهد. دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس‌جمهور روسیه هم گفت که مسکو برای تماس با کی‌یف آمادگی دارد اما اوکراین عدم ادامه مذاکره با روسیه را وضع کرده است.

 

دیمیتری کولبا وزیر خارجه اوکراین شنبه (۱۲ نوامبر، ۲۱ آبان) اعلام کرد که ملاقات با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه را در صورت دریافت چنین درخواستی، بررسی خواهد کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار