کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین: «کاسترو» از نماد‌های جنبش‌های آزادیبخش جهان بود

رئیس جمهور روسیه «فیدل کاسترو» رهبر فقید انقلاب کوبا را از نماد‌های جنبش‌های آزادیبخش جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه در مراسم رونمایی از بنای یادبود «فیدل کاسترو» رهبر فقید انقلاب کوبا در «مسکو» گفت که کاسترو از نماد‌های جنبش‌های آزادیبخش جهان بود.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این مراسم که «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا نیز حضور داشت، گفت که کاسترو به درستی یکی از باهوش‌ترین و کاریزماتیک‌ترین رهبران قرن پرتلاطم بیستم محسوب می‌شود.

 

پوتین گفت: «کاسترو نماد یک دوره کامل جنبش‌های آزادی‌بخش ملی، فروپاشی نظام استعماری و ایجاد کشورهای مستقل جدید در آمریکای لاتین و آفریقا بود».

 

رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که کاسترو و همرزمانش فداکارانه از حاکمیت کوبا دفاع کردند و اجازه ندادند که کوبا تحت تحریم‌ها و فشارهای خارجی تسلیم شود.

 

وزارت خارجه روسیه اخیرا تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را به عنوان نمونه‌ای بارز از نقض حقوق بشر توسط واشنگتن، محکوم کرد.

 

وزارت خارجه روسیه با محکوم کردن محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا نوشت، ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر را با اقدامات یکجانبه اجباری و غیرقانونی ادامه می‌دهد. بارزترین نمونه در مورد این محاصره اقتصادی، مالی و تجاری است که کاخ سفید بیش از ۶۰ سال علیه کوبا حفظ کرده است .

 

 در عرصه دیپلماتیک، کوبا نیز اعلام کرده که از تلاش روسیه برای مقابله با گسترس ناتو در شرق اروپا استقبال می‌کند.

 

 «بوریس تیتوف» کمیسر رسیدگی به حقوق شرکت‌ها در ریاست جمهوری روسیه نیز به تازگی در مصاحبه‌ای گفت که مسکو و هاوانا به دنبال توافق برای تجارت به «روبل» و ارزهای مجازی هستند تا در سایه تحریم‌های موجود علیه دو کشور روند همکاری‌های اقتصادی بین آنها تسهیل شود.

 

تیتوف گفت: « کوبا و روسیه تحت تحریم هستند و چرخه دلار اصلی‌ترین ساز و کار مالی موجود در جهان در راستای پرداخت مبادلات دوجانبه است»./ فارس

ارسال نظر