گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درگیری مرزی طالبان با نظامیان پاکستان

منابع خبری افغانستان از وقوع درگیری میان طالبان و مرزبانان پاکستان در گذرگاه مرزی اسپین بولدک خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های محلی طالبان از درگیری مسلحانه میان نیروهای طالبان و نظامیان پاکستانی در گذرگاه سپین بولدک، خبر دادند.

 

محمد هاشم محمود، فرمانده پلیس شهرستان سپین‌بولدک اعلام کرد که این حادثه برخاسته از یک سوءتفاهم بوده و به کسی آسیب نرسیده است.

 

این درگیری در حالی رخ داده که طی هفته گذشته اخباری مبنی بر بدرفتاری پاکستان با مهاجران افغانستان منتشر شده که با واکنش مقامات طالبان مواجه شده است.

 

در این راستا، وزارت خارجه‌ دولت موقت طالبان اعلام کرد که پلیس پاکستان در ایالت سند این کشور از چندی پیش تاکنون با مهاجرین افغان بدرفتاری می‌کند.

 

«عبدالقهار بلخی»، سخنگوی وزارت خارجه طالبان در رشته توییتی نوشت که این وزارت آزار و اذیت شهروندان افغانستان توسط پلیس پاکستان را محکوم می‌کند.

 

بلخی نوشته است که پاکستان همسایه نزدیک افغانستان است و هر دو ملت در کنار برادری اسلامی و فرهنگ مشترک، مشترکات غیرقابل تفکیک زیادی دارند.

 

وی افزوده که صدها هزار مهاجر افغان در پاکستان زندگی می‌کنند و نه تنها زندگی غیرسیاسی خود را در آنجا می‌گذرانند، بلکه در توسعه و رشد اقتصادی کشور میزبان نیز نقش بسزایی دارند.

 

سخنگوی وزارت خارجه طالبان تصریح کرد که برای حل مشکلات مهاجرین افغان، این وزارت و سفارت و کنسولگری افغانستان در پاکستان که در اختیار طالبان است، تلاش کردند، اما این تلاش‌ها نتیجه نداده است./ فارس

ارسال نظر