عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پاکستان در آستانه ورشکستگی اقتصادی

اقتصاد پاکستان که به دلایل بحران‌های سیاسی ضعیفت‌تر شده بود حال با بحران ارزی نیز روبرو شده و برخی از کارشناسان هشدار ورشکستگی دولت را دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ منابع پاکستانی امروز (چهارشنبه) اعلام کردند میزان بدهی این کشور در کنار کسری تجاری افزایش یافته و علیرغم رایزنی‌های دولت اسلام‌آباد با صندوق بین المللی پول برای دریافت ۲ قسط جدید وام، این تلاش‌های به نتیجه‌ای نرسیده است.

 

کارشناسان اقتصادی در پاکستان خطر ورشکستگی اقتصادی کشور را بیش از هر زمان دیگر جدی می‌دانند و جناح مخالف دولت نیز نسبت به آن هشدار داده است با این حال وزیر دارایی پاکستان هرگونه خطر ورشکستگی را رد کرده است.

 

در همین حال بانک ژاپنی نامورا هشدار داد که پاکستان در میان چند کشوری قرار دارد که با بحران جدی ارزی مواجه است.

 

اوضاع اقتصادی پاکستان طی یکسال اخیر به حدی بحرانی شد که تحلیلگران این وضعیت را قرار گرفتن معیشت در "آی سی یو" تشبیه می‌کنند که کاهش بی سابقه ذخایر ارزی، افت سرمایه گذاری خارجی، تورم بالا و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی را به همراه داشته است.

 

روزنامه پاکستانی «جنگ» طی گزارشی وضعیت اقتصاد این کشور را خطرناک توصیف کرد و نوشت: میزان مبادله اعتبار پیش فرض در راستای پرداخت بدیهی‌های خارجی پاکستان منفی است و بیانگر کاهش اعتماد افراد و نهاد‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در این کشور می‌باشد.

 

به گزارش رسانه‌های پاکستان، ادامه نابسمانی در بازارهای این کشور و طوفان تورم زندگی مردم به ویژه قشر کم درآمد را درنوردیده است، درحالی که آشفتگی سیاسی ناشی از تقابل دولت و اپوزیسیون باعث دشوار شدن رونر بهبود معیشت و ثبات اقتصادی پاکستان شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار