سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بایدن: بیش از همیشه علیه کره‌شمالی متحد هستیم

بایدن: بیش از همیشه علیه کره‌شمالی متحد هستیم رئیس‌جمهور ایالات متحده در حاشیه نشست آسیای شرقی در کامبوج تأکید کرد که بیش از هر زمانی واشنگتن، سئول و توکیو در خصوص کره شمالی همسو شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده امروز (یکشنبه) پس از نشست سه‌جانبه با رؤسای جمهور ژاپن و کره جنوبی در حاشیه نشست کشورهای آسیای شرقی در «پنوم پن» پایتخت کامبوج از اتحاد سه کشور علیه کره شمالی خبر داد.

 

خبرگزاری رویترز در این خصوص نوشت،‌ بایدن امروز در جمع خبرنگاران در کامبوج گفت که کشورش به همراه ژاپن و کره جنوبی، «بیش از هر زمانی در خصوص کره شمالی هم‌راستا شده اند» و پیونگ‌یانگ را به «رفتارهای تحریک‌آمیز» متهم کرد.

 

وی از دو کشور کره جنوبی و ژاپن به عنوان «متحدان مهم» ایالات متحده یاد کرد که همچون ایالات متحده آمریکا درباره آزمایشات موشکی کره شمالی نگرانند.

 

رئیس‌جمهور دموکرات ایالات متحده همچنین در خصوص محتوای دیدار با نخست‌وزیر ژاپن و رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت: «من با رهبران کره جنوبی و ژاپن در خصوص حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان بحث و گفت‌وگو کردم. ما با ژاپن و کره جنوبی برای اهداف مشترک در ارتباط با منطقه آزاد و باز در هند-پاسیفیک همکاری می‌کنیم».

 

وی با تأکید بر لزوم حمایت از اوکراین در مقابل روسیه ادامه داد: «من با رهبران کره جنوبی و ژاپن درباره گسترش حمایت‌های هماهنگ از اوکراین نیز بحث کردم».

 

نخست‌وزیر ژاپن نیز در ارتباط با این دیدار سه‌جانبه گفت: «نشست با واشنگتن و سئول در زمان مناسب و همزمان با تحرکات بی‌سابقه پیونگ‌یانگ شکل گرفته است. ما خواستار حمایت بیشتر برای همکاری با ایالات متحده و کره جنوبی هستیم».

 

پیش از این نیز، دفتر «یون سوک یئول» رئیس‌جمهور کره جنوبی نیز در نشست آسیای شرقی به پیونگ‌یانگ هشدار داد و آن طور که در بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی آمده است: «رئیس‌جمهور یون گفته است که برای ایجاد یک منطقه آرام هند و پاسیفیک، اول باید کره شمالی خلع سلاح شود و اگر کره شمالی علی‌رغم نگرانی‌ها و هشدارهای مکرر جامعه بین‌الملل، یک موشک بالستیک بین قاره‌ای دیگر پرتاب کند یا یک آزمایش هسته‌ای (اتمی) انجام دهد، جامعه بین‌المللی باید قاطعانه پاسخ دهد».

 

وی ادامه داد: «تحرکات اخیر پیونگ‌یانگ ماهیت رژیم ضدانسانی کیم جونگ اون رهبر کره شمالی را نشان می‌دهد».

 

اظهارات رهبران سه کشور در شرایطی است که آن‌ها با برگزاری رزمایش‌های پی در پی، شرایط تحریک کره شمالی را فراهم می‌آورند.

 

کره شمالی بارها اعلام کرده که مخالف برگزاری رزمایش کشورهای غربی در منطقه است. این کشور در روزهای گذشته به تمدید رزمایش مشترک هوایی کره جنوبی و آمریکا واکنش نشان داد و «پاک جونگ چون» دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم کره شمالی این اقدام را «انتخابی بسیار خطرناک و اشتباه» توصیف کرد. در روزهای گذشته همچنین بیش از ۱۸۰ فروند جنگنده کره شمالی در نمایش قدرت به کره جنوبی و آمریکا نزدیک مرز کره جنوبی پرواز کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار