ریزش شاخص امیدواری به اقتصاد در آمریکا-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

ریزش شاخص امیدواری به اقتصاد در آمریکا

شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی اعلام کرد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.

 

به نقل از سی ان ان، آمریکایی ها احساس بسیار بدی درباره عملکرد اقتصادی این کشور دارند. تحقیق اقتصادی انجام شده توسط دانشگاه میشیگان نشان داد شاخص اعتماد و امیدواری مشتریان به اقتصاد در آمریکا از ماه اکتبر به شدت کاهش یافته است. این وضعیت سبب افزایش نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی آمریکا شده است. از طرف دیگر تورم سرسام آور به شدت رو به افزایش است. این وضعیت بر روی بازار سهام هم تاثیر گذار بوده است. اگر چه شاهد افزایش جزئی در ارزش شاخص سهام هستیم اما این بسیار اندک و ناچیز است.

 

کن فیشر، کارشناس مسائل اقتصادی در این باره می گوید: امیدواری اقتصادی به وضعیت بازار سهام وابستگی زیادی دارد. اگر ارزش شاخص بازار سهام افزایش پیدا کند آنگاه امیدواری مردم به آینده افزایش پیدا می کند. اما در واقعیت هم اکنون آنها هیچ امیدواری به این موضوع ندارند. آنها وضعیت کنونی را واقعی ارزیابی نمی کنند. در سراسر جهان شاهد افزایش شاخص ارزش سهام برای کمتر از یک ماه بوده ایم. واقعیت این است که نباید انتظار داشته باشیم که شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به این زودی بهبود پیدا کند. این نتیجه اقدامات پیشین اقتصادی دولت آمریکا است.

 

وی گفت: همه اخبار اقتصادی که وجود دارد مردم را آزار می دهد. ما شاهد تورم شدید و رکود اقتصادی شدید هستیم. این وضعیت سبب می شود که همه انتظار وضعیت بدتری را داشته باشند. باید منتظر تبادل نظرات در نشست بایدن با مقامات چین در روز دوشنبه آتی باشیم. احتمالا این مذاکرات هم لحن و تاثیر مثبتی را به همراه نخواهد داشت. واقعیت همه این مشکلات در این است که ما وضعیت اقتصادی خوبی را شاهد نیستیم. ما تنها باید صبر کنیم و عصبانی نباشیم.

 

وی افزود: واقعیت این است که اوضاع اقتصادی موجود در آمریکا به بدتر شدن ناامیدی به آینده اقتصادی در آمریکا دامن زد. ما شاهد بررسی قوانین جنجالی در مجالس آمریکا بودیم که این هم اثرگذار بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر