قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تذکر قالیباف به وزیر بهداشت درباره کمبود دارو

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز کمبود دارو مهمترین مسئله است و با توجه به داده‌های موجود در سامانه تیتک‌ و تجزیه تحلیل این سامانه، غافلگیر شدن در موضوع کمبود دارو پذیرفته نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه 24 آبان مجلس در روند بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی نحوه مدیریت زنجیره تأمین و توزیع دارو و علل کمبودهای اخیر در کشور، پس از استماع اظهارات وزیر بهداشت و برخی از نمایندگان کمیسیون بهداشت مجلس، خطاب به عین‌اللهی اظهار کرد: امروز کمبود دارو مهمترین مسئله است؛ در حوزه کمبود دارو گزارش کمیسیون و بررسی‌های انجام شده در این بخش حاکی از این است که ما یک مشکلاتی در هماهنگی بین دستگاه‌ها داریم.

 

وی افزود: اگر سامانه تیتک‌ (ttac.ir) که سالیان سال داده‌ها در این سامانه وجود دارد و نیازهای ماه به ماه و نوع مریضی‌ها و نوع مصرف در تجزیه تحلیل این سامانه وجود دارد به ما نشان می‌دهد که ما چه زمانی چه دارویی را نیاز داریم و غافلگیر شدن در این موضوع پذیرفته نیست.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: اگر مشکلاتی مثلاً در گمرک وجود دارد موضوع سلامت به قدری مهم و حساس است که هم دولت و رئیس جمهور و هم مجلس و کمیسیون بهداشت روی این موضوع حساس هستند و ما جنابعالی را مسئول این هماهنگی‌ها می‌دانیم و دولت و مجلس هم در اختیار شما هستند که در اول زمستان این اتفاق نیفتد. ما حدود ۹۰ قلم داروهای کمیاب داریم و بیش از ۳۰۰ قلم جزو داروهای کمیاب هستند و مردم نمی‌توانند آنها را تهیه کنند.

 

قالیباف در پایان خطاب به وزیر بهداشت گفت: امیدواریم در سال آینده این موضوع تکرار نشود و اگر نکته‌ای وجود دارد ما در مجلس در خدمت شما هستیم؛ سازمان‌های بیمه‌گر در بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح تقریباً می‌شود گفت به روز کارشان را انجام می‌دهند اما بیمه تامین اجتماعی با فاصله ۸ یا ۹ ماهه صورت می‌گیرد و انشاالله جنابعالی بتوانید این موضوع جدی مردم که موضوع سلامت است را در آینده نزدیک حل و فصل نماید./ فارس

 

ارسال نظر