نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

آمریکا به دنبال تشکیل ائتلاف نظامی برای حضور در تنگه هرمز است

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که کشورش در حال بررسی طرحی است که به ادعای او آزادی دریانوردی آب‌های بین المللی اطراف ایران و یمن را با ایجاد یک ائتلاف نظامی تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوزف دانفورد سه شنبه شب پس از دیدار با مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و مارک اسپیر سرپرست وزارت دفاع آمریکا این مطلب را به خبرنگاران گفت. دانفورد مدعی شد: ما در حال تبادل نظر با برخی کشورها هستیم تا ببینیم اگر بتوانیم یک ائتلاف برای اطمینان از آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب المندب تشکیل دهیم.

 

دانفورد در حالی صحبت از تأمین امنیت دریانوردی در منطقه می‌کند که کشورش با حضور نظامی در آب‌های خلیج فارس به عامل اصلی بی‌ثباتی و تنش در منطقه بدل شده است؛ مسأله‌ای که مسئولان مختلف کشورمان از جمله محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه بارها بر آن تاکید کرده‌اند.

 

به گزارش رویترز، در این طرح که گفته می‌شود در روزهای اخیر نهایی شده، آمریکا هدایت و فرماندهی کشتیرانی را فراهم می‌کند و متحدان این کشور در نزدیکی ناوگان این کشور کشتی‌های تجاری را با پرچم‌های خود همراهی و اسکورت می‌کنند.

 

ژنرال دانفورد در این باره گفت در هفته‌های آینده احتمالاً مشخص می‌شود که چه کشورهایی اراده سیاسی برای حمایت از این ابتکار دارند؛ سپس ما با نیروهای نظامی برای شناسایی توانایی‌های ویژه که از این طرح پشتیبانی می‌کند، کار خواهیم کرد.

 

آمریکا از زمان روی کار آمدن ترامپ بارها تلاش کرده با همراهی متحدان سرسپرده منطقه‌ای خود ائتلاف‌های نظامی علیه ایران راه بیندازد که با عدم همراهی کشورهای مستقل منطقه، این تلاش‌ها تاکنون بی‌نتیجه مانده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار