گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه سفیر لهستان را احضار کرد

به دنبال برخورد یک موشک به بخشی از خاک لهستان سفیر لهستان در مسکو برای توضیحات بیشتر به وزارت خارجه روسیه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «ماریا زاخاروا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که روسیه سفیر لهستان در مسکو را به وزارت خارجه احضار کرده است.

پیشتر کرملین، لهستان را متهم کرده بود که به حادثه روز سه شنبه که بر اثر اصابت موشک در شرق لهستان ۲ نفر کشته شدند، واکنش «کاملا تند» نشان داد.

لهستان و ناتو سرانجام روز چهارشنبه اعلام کردند که این موشک توسط پدافند هوایی اوکراین و نه توسط روسیه شلیک شده است.

بر اساس این گزارش، یک روز بعد از اصابت دو موشک به خاک لهستان که منجر به کشته شدن دو نفر در مرز این کشور شد، «آندژی دودا» رئیس جمهور لهستان روز چهارشنبه اعلام کرد که این موشک‌ها به احتمال خیلی زیاد از سامانه پدافند «اس-۳۰۰» اوکراین شلیک شدند.

پیش از این وزارت دفاع روسیه با رد برخی ادعاها مبنی بر شلیک موشک به جنوب لهستان، گفت این حادثه بر اثر برخورد موشک پدافندی اوکراین رخ داده است. این وزارتخانه با صدور بیانیه‌ای توضیح داده بود: «کارشناسان ما، قطعات لاشه موشک سامانه پدافندی اس-۳۰۰ متعلق به اوکراین را در تصاویر محل انفجار در لهستان شناسایی کرده‌اند».

مقامات آمریکایی نیز گفته بودند که یافته‌های اولیه نشان می‌دهد موشک برخورد کرده با لهستان، توسط نیروهای اوکراینی و جهت رهگیری موشک‌های روسی شلیک شده بود.

«ماتئوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان نیز با اعلام افزایش سطح آمادگی نظامی این کشور گفت بود: «ورشو درباره لزوم فعال سازی ماده ۴ پیمان واشنگتن مربوط به سازمان آتلانتیک شمالی بحث و تصمیم گیری خواهد کرد».

در رویدادی مرتبط، وزارت دفاع آلمان به لهستان پیشنهاد کرده که جنگنده‌های «یوروفایتر» این کشور برای ماموریت گشت‌زنی هوایی به نیروی هوایی لهستان کمک کنند./فارس

ارسال نظر