غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا

ورود پهپاد روسی به آسمان رومانی

وزارت دفاع رومانی اعلام کرد که به دلیل نفوذ یک پهپاد روسی جنگنده‌های این کشور به پرواز درآمده و آن را رهگیری کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۹۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشریه دی سایت، رومانی به دلیل نفوذ یک پهپاد، جت‌های جنگنده خود را در آسمان به پرواز درآورد.

وزارت دفاع رومانی اعلام کرد که این پهپاد در جریان حمله روسیه به زیرساخت‌های اوکراین، نزدیک مرز وارد خاک این کشور شده است.

دو جنگنده اف-۱۶ این هواپیما را تا زمان ناپدید شدن از رادار رهگیری کردند. در این بیانیه آمده است: هیچ تهدید فوری برای مردم وجود نداشت.

مقام‌های لهستان هم اعلام کردند که به دلیل تهدید حملات پهپادی در مناطق هم‌جوار اوکراین، جنگنده‌های لهستانی و متحدان امروز شنبه در قالب یک عملیات پیشگیرانه در حریم هوایی این کشور به پرواز درآمدند.

این هشدار پس از آن صادر شد که روز چهارشنبه پهپاد‌های روسی وارد حریم هوایی لهستان شدند و جنگنده‌های ناتو آنها را رهگیری و سرنگون کردند.

دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان نیز در پیامی جداگانه از آغاز عملیات پیشگیرانه برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی ناشی از شلیک پهپاد‌های روسیه خبر داد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده هم ورود پهپاد‌های روسی به حریم هوایی لهستان را غیرقابل قبول خواند.

با این حال، روبیو اعلام کرد که مشخص نیست آیا روسیه عمداً این پهپاد‌ها را به داخل خاک لهستان هدایت کرده است یا خیر./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر