چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

ورود پهپاد روسی به آسمان رومانی

ورود پهپاد روسی به آسمان رومانی وزارت دفاع رومانی اعلام کرد که به دلیل نفوذ یک پهپاد روسی جنگنده‌های این کشور به پرواز درآمده و آن را رهگیری کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۹۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشریه دی سایت، رومانی به دلیل نفوذ یک پهپاد، جت‌های جنگنده خود را در آسمان به پرواز درآورد.

وزارت دفاع رومانی اعلام کرد که این پهپاد در جریان حمله روسیه به زیرساخت‌های اوکراین، نزدیک مرز وارد خاک این کشور شده است.

دو جنگنده اف-۱۶ این هواپیما را تا زمان ناپدید شدن از رادار رهگیری کردند. در این بیانیه آمده است: هیچ تهدید فوری برای مردم وجود نداشت.

مقام‌های لهستان هم اعلام کردند که به دلیل تهدید حملات پهپادی در مناطق هم‌جوار اوکراین، جنگنده‌های لهستانی و متحدان امروز شنبه در قالب یک عملیات پیشگیرانه در حریم هوایی این کشور به پرواز درآمدند.

این هشدار پس از آن صادر شد که روز چهارشنبه پهپاد‌های روسی وارد حریم هوایی لهستان شدند و جنگنده‌های ناتو آنها را رهگیری و سرنگون کردند.

دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان نیز در پیامی جداگانه از آغاز عملیات پیشگیرانه برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی ناشی از شلیک پهپاد‌های روسیه خبر داد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده هم ورود پهپاد‌های روسی به حریم هوایی لهستان را غیرقابل قبول خواند.

با این حال، روبیو اعلام کرد که مشخص نیست آیا روسیه عمداً این پهپاد‌ها را به داخل خاک لهستان هدایت کرده است یا خیر./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار