عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم

جزئیات خبر سقوط فرمانداری بوکان از زبان پلیس

سرهنگ حیدری فرمانده انتظامی بوکان گفت: قطعا اعلام کشته شدن اشخاص و یا سقوط فرمانداری در شهرستان بوکان حاکی از گزافه گویی‌ها و دروغ پراکنی رسانه‌های ضد انقلاب و معاندین است و مردم شریف شهرستان بوکان نباید فریب خورده و تحت تاثیر این رسانه‌ها قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ حیدری فرمانده انتظامی بوکان با تاکید بر اینکه ترفند کشته سازی توسط رسانه های دشمنان و معاندین با هدف تحریک پذیری و جریحه دار کردن افکار عمومی یک واقعیت انکارناپذیر است، گفت: متاسفانه امروز در شهرستان بوکان برخی‌ها فریب تبلیغات و موج سواری دشمنان معلوم الحال کشور را خورده و دست به اقداماتی زدند که خوشایند هیچ کس نبود.

وی افزود: قطعا اعلام کشته شدن اشخاص و یا سقوط فرمانداری در شهرستان بوکان حاکی از گزافه گویی‌ها و دروغ پراکنی رسانه‌های ضد انقلاب و معاندین است و مردم شریف شهرستان بوکان نباید فریب خورده و تحت تاثیر این رسانه‌ها قرار گیرند.

فرمانده انتظامی بوکان، تصریح کرد: در پی وقوع نزاع و درگیری منجر به قتل آقای “محمد حسن زاده” در یکی از محلات شهرستان بوکان، بنا به حساسیت موضوع تمامی متهمان شناسایی و یکی از آنها نیز دستگیر شده و رسیدگی سریع به آن در دستور کار ویژه و رصد اطلاعاتی پلیس استان قرار گرفته است که پس از تکمیل پرونده، جزئیات آن به اطلاع عموم شهروندان عزیز قرار خواهد گرفت.

با این روند و روشنگری انجام شده در خصوص پروژه کشته‌سازی در بوکان، مشخص می‌شود که دشمن همچنان بر ادامه این پروژه پافشاری داشته و در صدد برهم زدن امنیت عمومی جامعه با توسل به طرح‌های تکراری و همیشگی خود بوده که با هشیاری مردم شکست خورد.

ارسال نظر