قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

ناگفته‌های مهم درباره گروهک تروریستی حرکة النضال +لیست اقدامات تروریستی

تشکیلات تروریستی گروهک حرکة النضال العربی لتحریر الاحواز در سال ۱۳۷۶ شمسی با پوشش فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و در قالب یک حزب غیرقانونی و فاقد مجوز در ایران آغاز به کار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حبیب جبر نبگان سرکرده این گروهک تروریستی با همکاری سایر اعضای متواری به اروپا و آمریکا اعضای این گروهک را تشکیل می‌دادند. هرچند اقدامات این گروهک از همان ابتداء بر پایه مقابله با جمهوری اسلامی ایران با هدف تحریک قومیت عرب و در نهایت تجزیه طلبی خوزستان برنامه ریزی شده بود. اما کمتر از ۸ سال به تشکیل شاخه نظامی به نام کتائب محی الدین آل ناصر و انجام اقدامات تروریستی انجامید.

 

بمب گذاری سال ۱۳۸۴ در اهواز حاصل تصمیم اعضای شورای مرکزی این گروهک در جلسات سری آن‌ها بود.

 

بمب گذاری فرمانداری اهواز، سازمان مسکن وشهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ساختمان مرکزی طرح توسعه نیشکر، سرقت مسلحانه از بانک صادرات اهواز، انفجار چاه‌های نفت و چندین خط لوله انتقال نفت، کشتار مردم بی دفاع و چندین عملیات تروریستی دیگر از جمله اقدامات شاخه نظامی حرکة النضال بود.

 

شورای مرکزی این حزب با تولید و پخش سی دی و بیانیه‌های رسمی در استان خوزستان مسئولیت همه‌ی ترور‌ها و اقدامات مسلحانه خود را پذیرفت و حتی برای تکرار اقدامات تروریستی تهدید کرد.

 

سرکردگان این گروهک از کشور‌های اروپایی و تحت حمایت آنان عناصر اصلی با اسامی مستعار به اقدامات تروریستی خود نظیر، انفجار در بانک سامان اهواز، بمب گذاری در چندین نقطه از پارک ساحلی اهواز، حمله به نیرو‌های نظامی و انتظامی، حمله به اماکن و تاسیسات عمومی همچون عابر بانک‌ها و مراکز خدمات شهری و ده‌ها جنایت دیگر ادامه می‌دهند.

 

اقدامات تروریستی حرکة النضال در مجموع منجر به شهادت و مجروحیت بیش از ۴۵۰ تن از هموطنان بی گناه در خوزستان گردید.

 

حمله تروریستی به رژه نیرو‌های نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۷ در اهواز و کشتار بی رحمانه شهروندان مظلوم نیز از عملیات تروریستی حرکة النضال بوده که مسئولیت مستقیم آن را سخنگو و سرکردگان گروهک رسما بر عهده گرفتند.

 

۲۴ و ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۷ ورشو پایتخت لهستان میزبان نشستی بود به نام صلح و امنیت در خاورمیانه که با هماهنگی آمریکایی‌ها برگزار شد، پمپئو وزیر خارجه آمریکا که با لابی‌های گسترده سعی در برگزاری این نشست را داشت، می‌خواست اجلاس ورشو را به محلی برای اجماع جهانی علیه ایران تبدیل کند که البته موفق نشد. با این حال با حمایت مالی آمریکایی‌ها گروهک‌های مختلف ضد انقلاب با ترغیب و فراخوان آمریکایی‌ها خود را به ورشو رسانیده تا حداقل بخشی از شوی تبلیغاتی آمریکا علیه ایران را تشکیل دهند.

یکی از مسافران ورشو، حبیب فرج الله چعب از اعضای سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال بود.

پلیس ایران با پیگیری از طریق اینترپل در سال ۱۳۸۶ شمسی و با استناد به فعالیت‌های تروریستی حرکة النضال و نقش حبیب فرج الله چعب در این عملیات‌ها وانتد قرمز را درخواست کرده که توسط پلیس اینترپل این حکم صادر شد و همین حکم بین المللی موجب شد تا زمانی که حبیب فرج الله چعب وارد فرودگاه ورشو شود دستگیر گردد.

بعد از دستگیری این تروریست در لهستان، جمهوری اسلامی ایران براساس قوانین بین المللی که حق محاکمه قضایی فرج الله چعب را به ایران می‌داد، خواهان استرداد وی به ایران شد.

هم زمان با درخواست ایران عربستان سعودی و آمریکایی‌ها نیز فشار‌های خود را به دولت لهستان برای جلوگیری از استرداد این مجرم به ایران آغاز کردند.

حتی آمریکایی‌ها با مشارکت سعودی ها، دولت سوئد را به عنوان کشور میزبان حبیب فرج الله چعب مجبور کردند تا هیئتی را برای پیگیری وضعیت این تروریست به لهستان اعزام کنند.

سرانجام علیرغم ارسال مستندات غیر قابل خدشه از نقش حبیب فرج الله چعب در اقدامات تروریستی متعدد، دادگاه لهستان با فشار کشور‌های آمریکا، سعودی و اسرائیل این تروریست را آزاد کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر