پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

تلاش اوکراین برای ایجاد درگیری مستقیم بین مسکو و ناتو

تلاش اوکراین برای ایجاد درگیری مستقیم بین مسکو و ناتو سفیر روسیه در آمریکا در اشاره به سقوط اخیر موشک در خاک لهستان گفت دولت اوکراین در تلاش است تا درگیری مستقیم بین روسیه و ناتو ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا به نیوزویک گفت دولت اوکراین در تلاش است تا درگیری مستقیم بین روسیه و ناتو ایجاد کند. 

 

به گفته وی، مقامات اوکراین نه تنها از واشنگتن می‌خواهند کمک نظامی بیشتری ارائه کند، بلکه همچنین در تلاش هستند درگیری نظامی مستقیمی بین فدراسیون روسیه و ناتو ایجاد کنند. 

 

به گزارش خبرگزاری «تاس» آنتونوف در ادامه گفت که تلاش‌های پوچ غرب برای مسئول شناختن روسیه در همه موارد، فقط می‌تواند رژیم کی‌یف را که پیش‌تر هم احساس آزادی عمل بیش از حد می‌کرد، تحریک کند. 

 

آنتونوف درباره سقوط اخیر موشک اوکراینی در خاک لهستان توضیح داد: مقامات آمریکایی، رسانه‌ها و سازمان‌ها غیردولتی همچنان به بیان شعار «روسیه مقصر همه چیز است» ادامه می‌دهند. طرف آمریکایی در هر موقعیت دشواری به چنین روشی متوسل می‌شود. حتی وقتی که آمریکا به طور علنی این واقعیت را که کی‌یف مسئول مرگ شهروندان لهستانی است، تایید می‌کند. 

 

او همچنین گفت که اگر آمریکا و متحدانش برای دهه‌ها تلاش نمی‌کردند کی‌یف را به «ضد روسیه» تبدیل کنند، مسکو عملیات نظامی ویژه در اوکراین را آغاز نمی‌کرد. 

 

در تاریخ ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) موشکی در روستایی در لهستان نزدیک مرز اوکراین سقوط کرد که دو قربانی برجای گذاشت. آندری دودا رئیس‌جمهور لهستان چهارشنبه گفت که این موشک بخشی از سامانه دفاع هوایی اوکراین بوده است. وزرات خارجه آمریکا هم گفت که درباره صحت نتیجه‌گیری لهستان اطمینان کامل دارد. پیش از آن اوکراین تلاش داشت روسیه را مقصر جلوه دهد. 

 

وزارت خارجه روسیه اظهارات کی‌یف در رابطه با این حادثه را فتنه‌انگیزی بزرگ خواند و اعلام کرد این موشک توسط سامانه پدافند هوایی اس-۳۰۰ اوکراین شلیک شده است. 

 

نماینده روسیه در سازمان ملل هم گفت که مقامات کی‌یف و ورشو با استفاده از حادثه برخورد موشک به شرق لهستان، سعی کردند به شروع درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه دامن بزنند.

 

دیمیتری مدودف رئیس‌جمهور سابق روسیه در پیامی توییتری در واکنش به این حادثه هشدار داد: «حمله موشکی» مورد ادعای اوکراین در لهستان تنها یک چیز را ثابت می‌کند: جنگ ترکیبی علیه روسیه، غرب به جنگ جهانی نزدیک‌تر می‌شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار