ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

فوری/ واکنش گل‌محمدی به پناهنده شدن رئیس فدراسیون

سخنگوی فدراسیون بوکس با انتقاد از حرکت رئیس این فدراسیون گفت: چه موافقین و چه مخالفین این رفتار او را نمی‌پسندند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، عیسی گل‌محمدی در خصوص اظهارات و رفتار اخیر حسین ثوری که به همراه تیم جوانان راهی اسپانیا شد و اعلام پناهندگی کرد، گفت: او اگر واقعاً نسبت به شرایط گلایه‌مند بود این امکان را داشت که استعفا بدهد.

واکنش گل محمدی به پناهنده شدن رییس فدراسیون/ چه موافقین و چه مخالفین این رفتار او را نمی‌پسندند

قطعاً استعفای او بهتر بود تا با پول بیت‌المال به اسپانیا برود و بچه‌های مردم را که به او امانت سپرده بودند را به امان خدا رها کند. اگر ثوری دلسوز مردم بود چرا وسط یک رویداد مهم جهانی تصمیم به پناهندگی گرفت. این امکان برای او وجود داشت که در کشور بماند و استعفا بدهد.

وی با محکوم کردن رفتار رئیس سابق فدراسیون بوکس گفت: چه موافقین و چه مخالفین این رفتار او را نمی پسندند. اگر ثوری ادعای دلسوزی دارد و نسبت به شرایط معترض بود ابتدا استعفا می‌داد و بعد هر تصمیمی را که داشت انجام می‌داد. اینکه با پول بیت المال و استفاده از امکانات به مسابقات برود و بعد چنین ادعاهایی را مطرح کند را هیچ کسی تایید نمی‌کند.

سخنگوی فدراسیون بوکس خاطر نشان کرد: به عنوان عضو هیات رئیسه و سخنگوی فدراسیون رفتار ثوری که بعد از رسیدن به اسپانیا و در حین برگزار ی مسابقات قهرمانی جهان بچه‌های مردم را به امان خدا رها کرد را به شدت محکوم می‌کنم. قطعاً این رفتار به هیچ عنوان خوشایند و مورد تایید خانواده بوکس و جامعه ورزش نیست. این حرکت به هیچ عنوان برازنده یک بلوچ نبود. بلوچ‌ها قومی باغیرت و میهن پرست هستند و از یک بوچ انتظار نمی‌رفت بچه‌های مردم را در یک کشور غریب آواره و رها کند و به دنبال خواسته‌های شخصی خود برود.

گل محمدی

 

گل‌محمدی تاکید کرد: ثوری به هر نحوی معترض بود بهتر بود ابتدا بچه‌ها تیم ملی را به ایران باز می‌گرداند و در همان فرودگاه استعفا می‌داد و به دنبال زندگی‌اش می‌رفت. او در اواسط مسابقات این رفتار را مرتکب و به تیم ملی جوانان ضربه و شوک سنگینی وارد کرد. در حال حاضر مخالفین و موافقین او به شدت از این رفتار ناراحت هستند. تا به امروز از او به خوبی حمایت کرده بودیم و به هیچ عنوان پشتش را خالی نکرده بودیم. اینکه به محض خروج از کشور همه چیز را زیر سوال ببرد به هیچ عنوان اخلاقی نیست.

وی در پایان عنوان کرد: در روزهای گذشته با وی در ارتباط بودم و هیچ چیزی نیز در خصوص این تصمیمش نگفت و احساس می‌کنم مشاوره‌هایی که به ثوری دادند باعث این رفتار او شد. مشاوره‌هایی که به هیچ عنوان خیرخواهانه نبود و باعث این تصمیم عجیب از ثوری شد. رفتاری که به تیم جوانان ضربه سنگینی وارد کرد و بچه‌ها بدون روحیه در رینگ حاضر شدند. ثوری با رفتارش باعث از هم پاشیدگی تیم ملی جوانان شد./ خبر ورزشی

ارسال نظر