اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

زیدآبادی هم از فحاشی ضدانقلاب به ستوه آمد

احمد زیدآبادی روزنامه نگار اصلاح‌طلب با انتشار مطلبی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد به دلیل فحش‌ها و تهدید‌هایی که از سوی هواداران حامداسماعیلیون شنیده است از سیاست خداحافظی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد زیدآبادی روزنامه نگار اصلاح‌طلب شب گذشته با انتشار یک پست تلگرامی از عرصه سیاست خداحافظی کرد.

 

زیدآبادی علت این اقدام را واکنش‌ها به مطلبی که خطاب به حامد اسماعیلیون یکی از لیدرهای اغتشاشات اخیر نوشته بود اعلام کرد. در بخشی از مطلبی که زیدآبادی خطاب به اسماعیلیون نوشته است آمده: «حامد اسماعیلیون، همسر و دختر نازنینش را در فاجعۀ ساقط کردن هواپیمای اوکراینی از دست داده است. تحمل چنین مصیبتی فوق طاقتِ بشری است...به آقای اسماعیلیون توصیه می‌کنم که با این حجم از خشم و کینه‌ای که به "حق" به دل گرفته، وارد سیاست نشود. همیشه به دوستانم توصیه کرده‌ام که از روی خشم کنش سیاسی انجام ندهند.»

 

زیدآبادی در بخش دیگری از مطلبی که به اسماعیلیون نوشته است وضعیت کشور را اینگونه توضیح داد: «اینجا مستعد به راه افتادن حمام خون است. راه خروج از این وضعیت، خشونت‌پرهیزی مطلق است. اسماعیلیون به عنوان کسی که بدترین مصیبت‌ را تحمل کرده است، می‌تواند بهترین منادی کنش خشونت‌پرهیز شود.»

 

این توصیه‌های زیدآبادی به اسماعیلیون اما به مذاق دوستان و هواداران اسماعیلیون خوش نیامد و زیدآبادی که خود سابقه محکومیت به فعالیت سیاسی علیه نظام را دارد به باد فحش و تهدید به تجاوز و ... گرفتند.

 

زید آبادی در بخشی از مطلب خداحافظی خود می‌نویسد: «از فحاشی چارپاداری تا تهدید به قتل و تجاوزِ جنسی، بخشی از واکنش افرادی بود که در فضای مجازی و غیرمجازی به حمایت از آقای اسماعیلیون نثارم کردند. من این صحنه را ترک می‌کنم، چون هیچ رگی در وجودم با آن سنخیت ندارد و با سرتاسرش بیگانه‌ام.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار