علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

قطر برای تامین گاز چین قرارداد ۲۷ ساله امضا کرد

قطر برای تامین گاز چین قرارداد ۲۷ ساله امضا کرد قطر و چین یک قرارداد ۲۷ ساله برای خرید و فروش گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، سعد الکعبی، رئیس «قطر انرژی» گفت، شرکتش یک قرارداد 27 ساله خرید و فروش با شرکت سینوپک چین امضا کرده است که بلندمدت ترین قرارداد در تاریخ قراردادهای گاز طبیعی مایع (ال ان جی) است.

الکعبی در مصاحبه ای در دوحه بلافاصله بعد از امضای قرارداد گفت: « امروز نقطه عطف مهمی برای اولین قرارداد خرید و فروش پروژه  North Field East به شمار می رود که قرار است برای 27 سال 4 میلیون تن به سینوپک چین فروخته شود.»

وی افزود: «این نشان می دهد که قراردادهای بلندمدت در اینجا وجود دارد و هم برای خریداران و هم فروشندگان مهم است.»

میدان شمالی یا همان گنبد شمالی بخشی از بزرگ ترین میدان گازی جهان است که با ایران مشترک است و پارس جنوبی نام دارد.

قطرانرژی در اوایل سال جاری قراردادهایی را برای شمال فیلد شرق (NFE)، مرحله اول و بزرگتر از طرح دو فازی توسعه میدان شمالی امضا کرد که شامل شش قطار LNG است که ظرفیت مایع سازی قطر را تا سال 2027 به 126 میلیون تن در سال افزایش می دهد.

«قطر انرژی» در اوایل امسال، قراردادهایی برای این میدان گازی به امضا رساند که شامل 6 قطار ال ان جی است و ظرفیت مایع سازی قطر را از 77 میلیون تن به 126 میلیون تن تا سال 2027 افزایش می‌دهد.

کعبی گفت: «ما از این قرارداد با سینوپک بسیار خوشحالیم زیرا از گذشته رابطه طولانی‌ مدتی با هم داشته‌ا یم و این قرارداد، رابطه ما را به سطوح بالا و جدیدی می رساند.»

کعبی تصریح کرد، مذاکرات با سایر خریداران در چین و اروپا و همچنین در سطح جهان که می خواهند امنیت عرضه داشته باشند، ادامه دارد.

وی گفت: «من فکر می کنم که نوسانات اخیر، خریداران را به اهمیت عرضه بلندمدت سوق داده است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار