کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

برنامه ترکیه برای عشایر سوریه

تاسیس مجلس عشایر سوریه توسط آنکارا٬ از سوی رسانه‌های نزدیک به اردوغان به عنوان تلاش برای تاسیس سوریه جدید توصیف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 22
کد خبر: ۱۶۰۷
به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای اخیر که اردوغان تصمیم حمله به شرق فرات را مطرح کرده٬ اقدامات تبلیغاتی و رسانه‌ای بسیاری در داخل ترکیه و بخش‌های تحت نفوذ ترکیه در سوریه برای حمایت از تصمیم اردوغان انجام شده است.

خبرگزاری رسمی آناتولی اعلام کرده که دیروز در شهر عزاز سوریه در نزدیکی مرز ترکیه٬ یک هزار نفر از اعضا و سران عشایر مختلف عرب٬ ترکمان و کُرد شمال سوریه گرد هم آمدند.

این گردهمایی با حضور نمانیدگان 150 عشیره٬ توانستند مجلسی را به عنوان مجلس عشایر تاسیس کنند و در بیانیه‌ تاسیس این مجلس٬ از تصمیم ترکیه برای حمله به شرق فرات٬ حمایت شده است.

دو نکته مهم در مورد تاسیس این مجلس٬ این است که پرچم ترکیه بر فراز ساختمان محل تاسیس مجلس عشایر به اهتزار درآمده و نکته دوم این است که روزنامه استار که به عنوان یکی از ارگان‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای آکپارتی شناخته می‌شود٬ امروز در صفحه نخست٬ از این مجلس به عنوان مجلس موسسین سوریه نوین یاد کرده است.
ارسال نظر
آخرین اخبار