آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت

جدیدترین قیمت های میوه در بازار ۴ آذر ۱۴۰۱ + لیست

جدیدترین قیمت های میوه در بازار ۴ آذر ۱۴۰۱ + لیست میوه های پاییزی با قیمت های مناسب و فراوان است،‌ صیفی جات به حدی پایین آمده که این بار صدای تولید کننده در آمده است و میو های تابستانه هم انگار قصد دل کندن از هوای ملس پاییزی را ند ارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۰۰

 

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار تهران، جدیدترین قیمت های میوه در عمده فروشی‌ها و میادین میوه و تره بار تهران را منتشر کرده که از قیمت های مناسب میو‌های پاییزه حکایت دارد، هنوز میو‌ه‌های تابستانه مانند هندوانه ،‌دستنبو خودنمایی می‌کنند و ظاهرا قصد دل کندن از بازار را ندارند، قیمت صیفی جات بسیار پایین است به حدی که صدای تولید کنندگان را در آورده است.

 

بر اساس این گزارش،‌قیمت میوه های پاییزه مانند انار،‌انواع پرتقال مناسب است، هر کیلو انار از 10 هزار تا 27 هزار بر اساس کیفیت قیمت خورده است، پرتقال هم از 6 تا 15 هزارتومان به فروش می رود. پرتقال جنوب قیمت بالاتری دارد و کیلویی 25 تا 30 هزار تومان است. انواع خرمالو هم از کیلویی 8 هزار تومان تا 37 هزار تومان کشف قیمت شده است. سیب هم فراوان و از لبنانی زرد گرفته تا قرمز از کیلویی 15 هزار تا 38 هزار تومان فروخته می شود.

 

نکته قابل توجه اینکه هنوز میوه های تابستانی در بازار خودنمایی می کنند، دستنبو از کیلویی 5 هزار تا 7 هزار وجود دارد، هندوانه هم در برخی مغازه ها وجود دارد و از کیلویی 4 هزار تا 8 هزار تومان است.

 

قیمت صیفی جات نسبت به روزهای قبل بسیارکاهش قیمت داشته قیمت بادنجان از کیلویی 5 هزار تا 10 هزار تومان است و هر کیلو پیاز 8 هزار تا 15 هزار و گوجه فرنگی هم 5 هزار تا 8 هزار تومان به فروش می رود. چنین قیمت هایی اگرچه به نفع مصرف کننده است اما تولید کننده ضرر می کند. این محصولات را از کشاورز کیلویی 2 هزار تو مان می خرند و در بازار به چنین قیمت هایی عرضه می شود.

 

دو عامل در کاهش قیمت صیفی جات نقش داشته یکی عدم اجرای طرح اعمال عوارض صادراتی برای محصولات آب بر است که با رای دیوان عدالت اداری فعلا متوقف شده و دیگری عدم اجرای الگوی کشت است که هر دو به بی نظمی بازار و کاهش بیش از اندازه قیمت و ضرر تولید کنندگان کمک کرده است.

 

وزارت جهاد کشاورزی که روی صادرات محصولات آب بر مانند گوجه و بادنجان عوارض تعیین کرده بود هفته گذشته دیوان عدالت اداری آن را مغایر با قانون عنوان کرد.

 

مشاهدات خبرنگار فارس نشان می دهد که در استان اردبیل در پایاب سد سبلان زمینهای صیفی از جمله گوجه فرنگی، کدوحلوایی، هندوانه و خربزه رها شده اند و به دلیل قیمت پایین کشاورزان برداشت نمی کنند.

 

وزارت جهاد کشاورزی از سال جاری قرار است الگوی کشت را اجرا کند که بر اساس آن نوع محصول و میزان کشت آن برای هر منطقه مشخص می شود./ فارس

 

قیمت انواع میوه در میادین میوه و عمده فروشی های سطح شهر تهران به این شرح است:

جدیدترین قیمت های میوه در بازار ۴ آذر ۱۴۰۱ + لیست

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار