چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

صادرات هندوانه مشمول عوارض آب مجازی شد

صادرات هندوانه مشمول عوارض آب مجازی شد سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه در الگوی کشت به کالاهای اساسی و مورد نظر این وزارتخانه مشوق پرداخت می شود گفت: هندوانه مشمول مشوق های دولتی نیست و صادرات این محصول نیز مشمول عوارض صادرات آب مجازی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبرز عباسی سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های میدانی که انجام دادیم هندوانه بر خلاف تصور عمومی مصرف آب بالایی ندارد.

 

وی افزود: براساس این بررسی مصرف آب هندوانه در قطب‌های هندوانه 4 هزار متر مکعب در هر هکتار و مصرف کل آب مصرفی هندوانه در کشور نیم میلیارد متر مکعب است.

 

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ارتباط با برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با برنامه الگوی کشت این وزارتخانه اظهار داشت: در الگوی کشت تمهیداتی برای کنترل سطح زیرکشت هندوانه در نظر گرفته شده است و مشوق های دولتی به کشت محصولاتی داده می شود که الگوی کشت را رعایت کنند.

 

وی تصریح کرد: کاهش آب بها، برق بها و یارانه نهاده ها مانند کودهای شیمیایی برای محصولاتی است که در الگوی گشت ابلاغی به استان‌های مختلف قرار دارند.

 

عباسی گفت: امیداریم که در بودجه سال 1402 نیز بودجه مورد نیاز برای ارائه مشوق های اجرای الگوی کشت در کشور اعطا شود.

 

وی تصریح کرد: از آنجایی که هندوانه از کالاهای اساسی مورد حمایت دولت نیست یارانه و مشوقی نیز برای تولید آن در نظر گرفته نشده است و عملا انگیزه برای کشت این محصول کاهش خواهد یافت و دیگر شاهد تولید بیشتر از نیاز این محصول نخواهیم بود.

 

عباسی گفت: در سیاست های صادراتی هندوانه نیز عوارض صادرات آب مجازی دریافت می‌شود که این امر نیز از خروج مجازی آب از کشور جلوگیری می‌کند.

 

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: برنامه الگوی کشت محصولات کشاورزی به همه استان های کشور ابلاغ شده است و در قالب برنامه ای چهار ساله اجرا می شود.

 

وی تصریح کرد: الگوی کشت در کشور ممکن است مشکلات و ایراداتی نیز داشته باشد که این مشکلات به تدریج و برای سال آینده رفع می شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار