علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

چمران از خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا(س) خبر داد

رييس شوراى شهر تهران گفت:خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا در حال انجام است، پس از اتمام اقدامات اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ مهدى چمران رييس شوراى شهر تهران در جلسه علنى شورا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: اولین دستور جلسه امروز شورا ارائه گزارش نظارتی از پروژه های حمل و نقل شهر تهران است اظهار کرد: حضور معاونت حمل و نقل و ترافیک در شورا نیز به دلیل ارائه همین گزارش ۶ ماهه است. 

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: گزارشاتی از بخش‌های مختلف آماده شده که در شورا ارائه خواهد شد. ممکن است پایین پاییز نیز گزارش سه ماهه ارائه شود چراکه فعالیت ها در این فصل بیشتر است.

 

چمران با بیان اینکه برای جلوگیری از یکنواخت بودن ساختمان های تهران پیشنهادی به صورت لایحه از سوی شهرداری ارائه شده است، خاطرنشان کرد: عقب رفتگی و پیش رفتگی هایی پیش‌بینی شده تا نما سازی بهتر انجام شود و امتیازاتی برای آن پیش بینی شده است؛ برای مثال اگر دو طبقه به صورت ایوان ساخته شود زیربنا لحاظ نخواهد شد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این لایحه دست معماران را باز می کند که در نماسازی از احجام استفاده کنند، یادآور شد: ساختمان‌هایی که طراحی می‌شوند مشمول این لایحه خواهند شد. این پیشنهاد مثبت و عملیاتی است و می‌تواند کارایی داشته باشد. این طرح تنها به دلیل ایجاد تنوع خواهد بود که البته به معماری ایرانی نیز در این راستا دست خواهیم یافت. کمیسیون نما دقت خوبی دارد و تنوعی ایجاد شده که در سطح شهر شاهد آن هستیم.

 

وی با اعلام اینکه خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا در حال انجام است، یادآور شد: پس از اتمام اقدامات اطلاع رسانی انجام خواهد شد. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار