سهمیه محدوده طرح‌های ترافیکی در مهرماه تغییر نمی‌کند

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اعلام کرد که سهمیه تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا تغییر نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 20
کد خبر: ۲۵۷۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، پوریا علیمردانی در مورد شروع اجرای طرح‌های ترافیکی که از تاریخ یکم مهرماه با توجه به تغییر ساعات کار ادارات آغاز خواهد شد، گفت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، طرح ترافیک برای روز‌های شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۸:۰۰ (باستثنای روز‌های تعطیل) اجرا می‌شود و در روز‌های پنجشنبه نیز طرح ترافیک فقط شامل طرح کنترل آلودگی هوا بوده که از ساعت ۶:۳۰ لغایت ۱۳:۰۰ اجرا می‌شود.

بنا براعلام روابط عمومی سازمان حمل و ترافیک شهرتهران، وی افزود: کما فی السابق هر شهروند دارای پلاک با سرشماره شهر تهران، ۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان در محدوده کنترل آلودگی هوا دارد و در صورت اتمام ۲۰ روز سهمیه مذکور» نصف تعرفه عوارض تردد در محدوده طرح ترافیک» از وی دریافت می‌شود.

پیش از این اعلام شده بود که استفاده ۲۰ روز رایگان در مهرماه سال جاری کنسل و به آبان و آذرماه سال جاری انتقال داده خواهد شد؛ اما این موضوع در شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرتهران مطرح ولی به تصویب نرسید./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر