پوشیدن لباس‌های اضافی در پارلمان آلمان بدلیل بحران انرژی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

پوشیدن لباس‌های اضافی در پارلمان آلمان بدلیل بحران انرژی

به دلیل بحران انرژی در آلمان حتی نمایندگان پارلمان نیز مجبور به استفاده از لباس اضافی و پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در بحبوحه بحران انرژی در قاره اروپا به دلیل کاهش صرفه جویی در مصرف انرژی، آلمان با کمبود سوخت مواجه است به طوری که طبق گزارش‌ها، نمایندگان پارلمان آلمان نیز مجبور به پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.

 

نشریه اشپیگل گزارش داد یکی از سیاستمداران آلمانی ادعا کرده است که دمای دفتر او ۱۸.۲ درجه سانتیگراد است، در حالی که سایر قسمت‌های ساختمان پارلمان آلمان حتی سردتر است.

 

به گفته اشپیگل چندین نماینده مجلس قبلاً از سرماخوردگی شکایت کرده‌اند.

 

جنگ اوکراین پیامد‌های سنگینی برای تأمین انرژی در کشور‌های اروپایی به ویژه آلمان و فرانسه داشت. به همین منظور این دو کشور همسایه روز جمعه توافقی امضا کردند که تامین انرژی دوجانبه آن‌ها را در آستانه زمستان تضمین می‌کند. به این ترتیب قرار است فرانسه گاز و آلمان برق به یکدیگر صادر کنند. این همچنین نماد بهبود دوباره روابط میان پاریس و برلین است.

 

دولت آلمان همچنین برای مولد‌هایی که بازده مالی بالای ۱۳۰ یورو در هر مگاوات ساعت برای تولید انرژی خورشیدی، بادی و هسته‌ای دارند مالیات‌های بالایی در نظر گرفته است. این مالیات بر تولیدکنندگان برق براساس سوختی که استفاده می‌کنند اعمال می‌شود، و تمامی تولیدکنندگانی که درآمد بالای ۸۲ یورو در هر مگاوات ساعت از نیروگاه‌های زغال سنگ دارند مشمول این قانون مالیاتی می‌شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر