دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوشیدن لباس‌های اضافی در پارلمان آلمان بدلیل بحران انرژی

به دلیل بحران انرژی در آلمان حتی نمایندگان پارلمان نیز مجبور به استفاده از لباس اضافی و پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در بحبوحه بحران انرژی در قاره اروپا به دلیل کاهش صرفه جویی در مصرف انرژی، آلمان با کمبود سوخت مواجه است به طوری که طبق گزارش‌ها، نمایندگان پارلمان آلمان نیز مجبور به پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.

 

نشریه اشپیگل گزارش داد یکی از سیاستمداران آلمانی ادعا کرده است که دمای دفتر او ۱۸.۲ درجه سانتیگراد است، در حالی که سایر قسمت‌های ساختمان پارلمان آلمان حتی سردتر است.

 

به گفته اشپیگل چندین نماینده مجلس قبلاً از سرماخوردگی شکایت کرده‌اند.

 

جنگ اوکراین پیامد‌های سنگینی برای تأمین انرژی در کشور‌های اروپایی به ویژه آلمان و فرانسه داشت. به همین منظور این دو کشور همسایه روز جمعه توافقی امضا کردند که تامین انرژی دوجانبه آن‌ها را در آستانه زمستان تضمین می‌کند. به این ترتیب قرار است فرانسه گاز و آلمان برق به یکدیگر صادر کنند. این همچنین نماد بهبود دوباره روابط میان پاریس و برلین است.

 

دولت آلمان همچنین برای مولد‌هایی که بازده مالی بالای ۱۳۰ یورو در هر مگاوات ساعت برای تولید انرژی خورشیدی، بادی و هسته‌ای دارند مالیات‌های بالایی در نظر گرفته است. این مالیات بر تولیدکنندگان برق براساس سوختی که استفاده می‌کنند اعمال می‌شود، و تمامی تولیدکنندگانی که درآمد بالای ۸۲ یورو در هر مگاوات ساعت از نیروگاه‌های زغال سنگ دارند مشمول این قانون مالیاتی می‌شوند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر