کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

خشم نمایندگان پارلمان اروپا از روابط الجزایر و روسیه

شماری از نمایندگان پارلمان اروپا در نامه ای به رئیس کمیساریای اروپا، خشم خود را از نزدیکی روابط بین الجزایر و روسیه ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، شماری از نمایندگان پارلمان اروپا، خشم خود را از نزدیکی روابط بین الجزایر و روسیه ابراز کردند.

 

بر اساس این گزارش، ۱۷ نماینده پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به «اورسولا فون درلاین» رئیس کمیساریای اروپا، تجدیدنظر در توافق شراکت بین اتحادیه اروپا و الجزایر را خواستار شدند.

 

این درخواست در حالی است که با توجه به اینکه الجزایر یکی از چهار مشتری اصلی تسلیحات روسی است، نمایندگان پارلمان اروپا با متهم کردن الجزایر به تأمین مالی روسیه از طریق خرید تجهیزات نظامی، نگرانی خود را در این خصوص ابراز کردند.

 

این نامه توسط نمایندگانی از فرانسه، لیتوانی، مجارستان، استونی، سوئد، بلغارستان، فنلاند، لهستان، دانمارک و اسلواکی در پارلمان اروپا امضا شده است.

 

طبق گزارش پایگاه فرانسوی آراب نیوز، دولت الجزایر از زمان آغاز بحران اوکراین بارها موضع بیطرف خود را در این خصوص اعلام کرده است.

 

این در حالی است که ماه سپتامبر گذشته هم سیاستمداران آمریکایی از روابط الجزایر با روسیه انتقاد کرده و ۲۷ عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای به آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور، اعمال تحریم علیه این کشور را خواستار شدند.

 

الجزایر همچون بسیاری از کشورهای قاره آفریقا، از رأی مثبت به قطعنامه صادره از سوی سازمان ملل در ۲ مارس گذشته که از روسیه می‌خواست «فورا بکارگیری زور را متوقف نماید»، خودداری کرد./ مهر

ارسال نظر