اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها انفجار کپسول گاز و حریق منزل مسکونی در پیشوا

خدمات در مراسم اربعین ۱۴۰۲ تغییر می‌کند

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر از بازطراحی خدمات بهداشتی - درمانی برای مراسم اربعین ۱۴۰۲ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، اولین جلسه آسیب شناسی عملیات بهداشتی و درمانی اربعین ۱۴۰۱ در مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر برگزار شد.

 

طاهر درودی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر اولین تیم امدادی به عتبات عالیات را سال ۸۶ با ۹ نفر جمعیت و با شرایط اضطراری در روز تاسوعا اعزام کرد. تا سال ۹۲ تعداد تیم امدادی ما حدوداً ۶۰ نفره بود و ۳ الی ۴ روز برای عملیات امدادی اعزام می‌شدند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۸ که آخرین عملیات اربعین قبل از شیوع کرونا بود، نزدیک به ۱۳۰۰ نفر نیروی امدادی مرکز پزشکی حج و زیارت به عتبات اعزام شدند. سال ۱۴۰۰ به دلیل حاکم بودن شرایط کرونایی در کشور تیمی محدود به ۱۷۰ نفر را اعزام کردیم. زیرا به دلیل محدودیت‌های کرونایی تعداد زائران هم کم بود.

 

به گفته این مقام مسئول؛ در سال جاری تیم ۴ هزار نفره امدادی حج و زیارت برای مراسم اربعین حسینی اعزام شدند.

 

وی با اشاره به اینکه در مراسم اربعین امسال با توجه به شرایطی که داشتیم تهیه و تدارک دارو از چند ماه قبل انجام شد، افزود: اختلال قابل توجه در برنامه پیاده روی اربعین حسینی امسال بحث پروازها بود. امسال علی رغم پیش بینی‌هایی که با هواپیمایی کشوری انجام شد به دلیل ازدحام جمعیت از سوی زائران امکان پرواز را از دست دادیم که در روند خدمات رسانی تأثیر گذاشت.

 

درودی توضیح داد: یکی از برنامه‌های هلال‌احمر برای پیاده روی اربعین سال ۱۴۰۲ این است که ساماندهی گروه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی - درمانی را در مراسم پیاده روی اربعین داشته باشیم.

 

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با بیان اینکه یک بانک ۱۰ هزار نفری تیم پزشکی، برای اعلام آمادگی برای اربعین امسال را داشتیم ولی با این وجود با کمبود نیرو در مراسم مواجه شده‌ایم خاطر نشان کرد: درمانگاه‌های ما برای برگزاری مراسم اربعین سال بعد، بازطراحی می‌شوند تا استانداردهای لازم را برای پذیرش تعداد بالایی از زائران دارا باشند و بتوانند تمام خدمات بهداشتی و درمانی را به زوار ارائه دهند./ مهر

ارسال نظر