قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

تحلیل فانتزی رسانه‌های انگلیسی از اشک‌های هواداران تیم ملی

تحلیل فانتزی رسانه‌های انگلیسی از اشک‌های هواداران تیم ملی دو روزنامه انگلیسی با انتشار تصاویر هواداران تیم فوتبال ایران در بازی با ولز گفتند که اشک‌های آن‌ها به دلیل اجبار بازیکنان به خواندن سرود جمهوری اسلامی ایران بوده است، اما آن رسانه‌ها اشاره نکردند که آیا شادی‌های پس از پیروزی نیز اجباری بوده است؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وب‌سایت روزنامه انگلیسی «اکسپرس» با انتشار تصاویر آقا و خانمی که در آغاز بازی ایران و ولز و هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، اشک می‌ریختند نوشته که دلیل اشک ریختن آن‌ها تهدید (مجبور شدن) بازیکنان تیم ملی ایران به خواندن سرود جمهوری اسلامی بوده است.

 

وب‌سایت روزنامه «دیلی میلی» نیز به نوعی این ادعا را تکرار کرده اما او نوشته که معلوم نیست آن آقایی که اشک می‌ریخت طرفدار نظام یا مخالف آن است.

 

این رسانه‌ها اما به این موضوع نپرداختند که آیا شادی بازیکنان پس از گل زدن و به جای آوردن سجده شکر پس از کسب سه امتیاز در برابر تیم ولز نیز اجباری بود؟

 

وب‌سایت‌های روزنامه‌های انگلیسی «دیلی مایلی» و «اکسپرس» در گزارش‌هایشان به اعتراضات اخیر در ایران نیز اشاره کردند و به برجسته‌سازی حواشی مسابقه ایران و ولز که تعدادی از افراد با تی‌شرت‌های زن، زندگی، آزادی به ورزشگاه رفته بودند یا اینکه پرچم ایران را دستکاری کرده بودند، پرداخت.

 

گفتنی است؛ ولز یکی از چهار کشوری است که همچنان زیر نظر پادشاهی بریتانیا اداره می‌شود. تیم فوتبال آن کشور روز جمعه 4 آذر در جریان مسابقات جام جهانی با دریافت دو گل از تیم ایران شکست خورد و برای راه‌یابی به مرحله بعد باید روز سه‌شنبه 8 آذر از سد انگلستان بگذرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار