اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

واکنش رسمی قوه قضاییه به ادعای علی دایی درباره مرگ اسرا پناهی

واکنش علی دایی به ادعای کشته شدن یک دانش آموز دختر در اردبیل توسط ماموران با واکنش قوه قضاییه نیز همراه شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به‌ نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، رسانه‌های ضد انقلاب مدعی شدند که روز پنجشنبه ۲۱ مهرماه تعدادی از ماموران به مدرسه دخترانه شاهد اردبیل حمله کرده و عده‌ای از دانش‌آموزان این مدرسه را دستگیر و برخی از آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند. پس از این ادعا بود که نام اسرا پناهی توسط حساب‌های فعال در شبکه‌های اجتماعی به عنوان کشته‌ شدگان مطرح شد که مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل شایعات درباره جان باختن این دانش‌آموز دختر را تکذیب کرد.

اما پس از مشخص شدن ابعاد ماجرا، علی دایی بازیکن سابق تیم ملی با انتشار پستی در صفحه مجازی خود، خبر کذب کشته شدن یک دانش‌آموز در اردبیل را بازنشر کرد.

انتشار این مطلب واکنش‌های بسیاری را برانگیخت و حتی از وی درخواست شد برای اثبات ماجرا به خانه دختر فوت شده مراجعه کند و شخصا موضوع را پیگیری کند.

در نهایت دایی مجددا مطلب دیگری در این رابطه منتشر کرد و ادعای قبلی خود را تکرار کرد و در پست جدید نیز سندی از ادعای خود ارائه نکرد.

انتظار می‌رود اگر علی دایی، مستنداتی در خصوص ادعای مطرح شده درباره مرگ دختر دانش آموز در اردبیل دارد، آن را به مراجع ذیربط ارائه کرده و موضوع را مورد پیگیری قرار دهد./ همشهری آنلاین

ارسال نظر