سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد

بهادری‌جهرمی: دولت از تیم ملی حمایت می‌کند

بهادری‌جهرمی: دولت از تیم ملی حمایت می‌کند سخنگوی دولت با اشاره به اینکه دولت تمام قد پشتیبان تیم ملی فوتبال بوده و خواهد بود گفت: اگر تیم ملی امروز برابر تیم آمریکا موفق باشد حتما پاداش تعلق خواهد گرفت و اصلی ترین پاداش به اعضای تیم ملی همین خروش و شادی و خوشحالی ملی و دعای خیر مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری خود که صبح امروز سه‌شنبه ۸ آذرماه برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار و هفته بسیج گفت: ان‌شاءالله با انسجام خوبی که در تیم ملی فوتبال شکل گرفته، شاهد موفقیت بچه‌ها در دیدار امشب با آمریکا باشیم.

 

وی با اشاره به اینه دولت تمام قد پشتیبان تیم ملی بوده و خواهد بود گفت: اگر تیم ملی امروز موفق باشد حتما پاداش تعلق خواهد گرفت و اصلی ترین پاداش به اعضای تیم ملی همین خروش و شادی و خوشحالی ملی و دعای خیر مردم است.

 

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیت لایحه بودجه ۱۴۰۲ و زمان تقدیم آن به مجلس شورای اسلامی گفت: احکام بودجه ۱۴۰۲ از هفته گذشته در اختیار دبیرخانه دولت است و کمیسیون خاصی در دولت تشکیل شد تا به صورت جامع و فرابخشی تمامی موارد بودجه در کمیسیون خاص مورد بررسی قرار بگیرد.

 

بهادری جهرمی ادامه داد: چهارشنبه گذشته اولین جلسه این کمیسیون خاص بودجه بود و تا امروز مستمر و تمام وقت جلسات ادامه دارد و پیش‌بینی می‌کنیم نهایتاً از هفته آینده وارد بررسی در صحن دولت بشویم و چون موارد در کمیسیون خاص بررسی شده، با سرعت بیشتری در دولت بررسی خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: بودجه و برنامه هفتم توسعه با سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و سند تحول دولت تطبیق داده می‌شود و امیدواریم بودجه در زمان مقرر به مجلس داده خواهد شد.

 

بهادری جهرمی بیان کرد: یک لایحه دو فوریتی برای کمک به اشتغال مرزنشینان عزیز به تصویب هیأت وزیران رسید که مطابق آن کوله‌بران، مرزنشینان و ملوانان عزیز تا سقف ۱۰ درصد کل واردات سال کشور می‌توانند واردات کالا بدون پرداخت عوارض گمرکی و مالیات‌های متعارف داشته باشند.

 

سخنگوی دولت خبر داد: در پایان هفته جاری طرح آب‌رسانی به سنندج و استان کردستان افتتاح خواهد شد. این مسئله مطالبه مردم عزیز این منطقه بوده که موجب افزایش کیفیت آب شرب مردم خواهد شد.

 

وی افزود: این طرح از گذشته آغازشده بود ولی در این دولت با مدیریت جهادی در دستورکار جدی دولت قرار گرفت و الحمدالله آماده بهره‌برداری شده است. تمام مراحل این طرح بزرگ آب‌رسانی توسط تولیدکنندگان، کارشناسان و متخصصان داخلی انجام شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار