رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

امضای قرارداد گازی ۱۵ ساله قطر با آلمان

امضای قرارداد گازی ۱۵ ساله قطر با آلمان منابع قطری اعلام کردند که این کشور یک قرارداد ۱۵ ساله که از سال ۲۰۲۶ شروع می شود برای صادرات گاز مایع به آلمان به امضا رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع قطری اعلام کردند که این کشور یک قرارداد ۱۵ ساله که از سال ۲۰۲۶ شروع می شود برای صادرات گاز مایع به آلمان به امضا رسانده است.

 

سعد شریدا الکعبی، وزیر انرژی قطر و مدیرعامل قطر انرژی گفت: با این قرارداد، قطر قصد دارد به تلاش‌ها برای حمایت از امنیت انرژی در آلمان و اروپا کمک کند.

 

کعبی گفت که شرکت قطر انرژی و شرکت آمریکایی کونوکو فیلیپس، گاز پروژه های میدان شمالی شرق و جنوب قطر را از سال ۲۰۲۶ به ترمینال LNG «برونسبوتل» که در شمال آلمان در حال توسعه است، انتقال داده و برای ۱۵ سال آینده گاز آلمان و دیگر مناطق اروپا را تامین خواهد کرد.

 

وزیر انرژی قطر می گوید که کشورش با ارسال دو میلیون تن گاز طبیعی مایع به آلمان در سال برای حداقل ۱۵ سال موافقت کرده است.

 

الکعبی تاکید کرد: آلمان بزرگترین بازار گاز در اروپاست. قطر سیاست را از تجارت جدا می داند.

 

لازم به ذکر است که چند روز قبل هم سعد الکعبی، رئیس هیئت مدیره شرکت انرژی قطر از امضای توافقنامه خرید و فروش به مدت ۲۷ سال با شرکت سینوبک چین خبر داده و اعلام کرده بود:این قرارداد طولانی‌ترین قرارداد گاز طبیعی مایع در تاریخ است. نقطه عطفی در نخستین توافقنامه پروژه میدان شمال شرقی است که به ۴ میلیون تن در مدت ۲۷ سال می‌رسد. این توافقنامه بزرگترین توافقنامه تجاری است که تاکنون در تاریخ صنعت گاز طبیعی مایع امضا شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار